Vatandaşla Belediye´yi barıştırdık

Vatandaşla Belediye´yi barıştırdık

BELEDİYE BAŞKANI DEDE YILDIRIM ART NİYETLİ KİŞİLERİN TÜM İDDİALARINI BOŞA ÇIKARTTIKLARINI SÖYLEDİ

BELEDİYE BAŞKANI DEDE YILDIRIM ART NİYETLİ KİŞİLERİN TÜM İDDİALARINI BOŞA ÇIKARTTIKLARINI SÖYLEDİ

Vatandaşla Belediye´yi barıştırdık

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım 26 aydır Keskin´de yapılan çalışmalar hakkında açıklama yaptı. Yıldırım, ?Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalara başladık ve çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kimseyi ötekileştirmeden Keskin halkına hizmet ediyoruz. Seçildiğimiz günden itibaren Keskin´de halkla belediyeyi barıştırdık? dedi.

KESKİN´DE KÖKLÜ DEĞİŞİMLER OLDU

Seçildiği günden itibaren Keskin´de önemli çalışmalar yapan ve çalışmalarına aralıksız devam eden Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, 26 aydır Keskin´de yapılan çalışmaları Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ´a anlattı. Yıldırım, seçildiği gün belediyenin enkaz bir hali olduğunu ancak 26 aydır yapılan çalışmalarla önemli işler yaptıklarını ifade etti. Yıldırım, ?Keskin´de enkaz devraldım. Bunu söylemek benim açımdan zor ama nereye el atsak elimizde kalan bir durum vardı. Biz seçilmeden önce Keskin´in temizliğin Kırıkkale Belediyesi yapıyordu. Keskin Belediyesinin enkaz görünümü vardı. Allah´a hamd olsun, çalışan bir belediye haline geldik. Vekillerimiz ve kurumlarımızla birlikte huzurlu bir çalışma yapıyoruz? şeklinde konuştu.

KESKİN´DE HALKIN GİDEBİLECEĞİ PARK YOKTU

Su şebekelerinin tamamlandığını belirten Yıldırım, ?Su şebekesi önceden ihale edildi. Bizim zamanımızda da çalışmalar başladı. 110 kilometrelik çalışma yapılıyor. Bu çalışmalar yapılırken yollarımız bozuldu, bunları yapıyoruz. Keskin´de çocuklar için park yoktu. Çarşı Camii etrafından başlayarak çarşı meydanını andezit taşıyla değiştiriyoruz. Hiç yapılmamış yolların tamamını kilit parke yapıyoruz. Her mahalleye çocuk parkı yapıyoruz. 3 tanesi bitti, 2 tane için yer hazır. İnşallah onların çalışması başlayacak. İçme suyu, temizlik ve her alanda dikkatli çalışma yapıyoruz. Ekip olarak çalışıyoruz. Çalışırken parasız ve ekipmansız olmuyor? diye konuştu.

İŞ ADAMLARIMIZDAN HİBE ARAÇ ALDIK

İş makinelerinin eksiklerinin giderildiğini söyleyen Yıldırım, ?Elinde araç olmadan hiç bir şey olmuyor. Belediyemizin ekipman olarak bir eksiği yok. Sadece sıkıştırmalı çöp arabamız yok. Bu çöp aracı için müracaat ettik. Bir de itfaiye aracı eksiğimiz var. Merdivenli itfaiye aracı için de başvuru yaptık. Bunun dışında iş makinesi eksiğimiz yok. 26 aydır Keskin´e hizmet veriyoruz. Keskinli Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak belediyemize bir cenaze aracı hibe etti. Bunun dışında Keskinli iş adamı Recep Uzelli zabıta aracı, Necdet Şentürk 17 kişilik minibüs hibe etti. Bu tür destekler de aldık. Ayrıca Kastamonu´dan greyder aldık? ifadelerini kulandı.

TÜM İŞÇİLERİN ALACAKLARI ÖDENDİ

Kaldırım ve yol çalışmalarını devam ettiğini açıklayan Yıldırım, ?Andezit taşlarının hiç birine para vermedik. Ankara´nın ilçelerinden bunları hibe aldık. Keskin´de halkla Belediye barıştı. Kimseyi ötekileştirmeden çalışmalar yapıyoruz. Ne esnafa ne vatandaşa ayrım yapmıyoruz. Talepleri mutlak surette yapıyoruz. Keskin´de herkes mutlu, herkes memnun. Suda da kartlı sisteme geçiyoruz. 600 tane bağlandı. Bizim en büyük sıkıntımız su ve suya bağlı olarak elektrik. Kartlı sistem olunca bunlardan kurtulacağız. Yeşil Vadi Su Birliğine borcumuz var. Bunların bir kısmını ödüyoruz. Geçmişe dönük maaş alacakları vardı, bunların tamamını ödedik? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü