Vatandaşın AKP'ye sabrı kalmadı

Vatandaşın AKP

GİTTİKLERİ HER KÖYDE İLGİYLE KARŞILANAN MHP ADAYLARI TEVECCÜHTEN SON DERECE MUTLU

Vatandaşın AKP'ye sabrı kalmadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer, Kurşunkaya Köyü gezisinin ardından seçim süreci ve izlenimleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Halkın MHP'ye olan ilgisinin her geçen gün arttığını ifade eden Göçer, Vatandaşın AKP'ye sabrı kalmadı” dedi.

GÖSTERMELİK DESTEKLER

Merkez ve ilçelere bağlı köylere geziler düzenleyen MHP'lilerin gezi programında Keskin İlçesi'ne bağlı Kurşunkaya Köyü vardı. Köy muhtarı ve köylülerle görüşen Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer, MHP iktidarında köylünün yeniden milletin efendisi olacağını söyledi. Çiftçinin göstermelik desteklerle ve onları kredi borcu batağına yönlendiren uygulamalar nedeniyle üretimi bırakıp şehirlere göç ettiğini söyledi.

ÇİFTÇİYİ BORÇ SARMALINDAN KURTARACAĞIZ

Göçer, MHP iktidarında çiftçilerin yeniden köylerine dönmesi ve üretime devam etmesine yönelik gerçekçi ve kalkınmayı hedefleyen destekler verileceğini ifade etti. Göçer, Tarım alanında mazot gübre ve yem üzerinden alınan vergiler kaldırılacak. Çiftçiye mazot 1 lira 75 kuruş olacaktır. Et süt ve tarım ürünlerinde garanti fiyat uygulaması yapılacak.  Çiftçi borçları için borç sarmalından çıkış projesi uygulanacaktır” dedi.

SANAYİCİ VE ÜRETİCİ ZOR DURUMDA

Göçer köy ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, 13 yıldır tek başına iktidar olan AKP, milletten aldığı desteği adalet, huzur ve refah için kullanmak yerine gerilim, cepheleşme ve çatışma ekseninde heba etmiştir” dedi. Mili iradenin yolsuzluk, adaletsizlik ve bölücülük için kılıf yapıldığını sözlerine ekleyen Göçer, Bugünkü Türkiye tablosu, tam bir yıkım ve hezimet tablosudur. Türk ekonomisinin çok ciddi yapısal sorunları bulunmaktadır. Tasarruflar dibe vurmuş, borçlar tavan yapmıştır. Yatırımlar azalmış, büyüme daralmıştır. Sanayimiz, üreticimiz zor durumdadır” ifadelerine yer verdi.

TOPLUMSAL ŞİDDET TIRMANDI

Ülkenin büyük bir manevi buhran yaşadığını ve toplumsal şiddetin sürekli tırmandığını kaydeden Göçer, intiharlar, hırsızlık, gasp, kasten adam öldürme, çocuk istismarı ve kadına şiddet suçlarının katlanarak arttığını söyledi. Göçer, Boşanmalar artmakta, yuvalar dağılmaktadır. Alkol tüketimi ve uyuşturucu bağımlılığı 11 yaşına kadar inmiştir” diye konuştu.

YOLSUZLUKLARIN HESABI SORULACAK

AKP döneminde yolsuzluk ve rüşvet iddiaları ayyuka çıkmıştır” diyen Göçer, Yolsuzluğu ve kanunsuzluğu kendilerine bir nevi hak ve imtiyaz olarak gören sakat bir anlayış oluşmuştur. Ülkemizde hırsızlar, kaçakçılar, rüşvetçiler, kasacılar, kutucular, havuzcular, vurguncular cirit atmaktadır. Eğitimin milliliği kaybolmuştur. Adaletsizlik zirve yapmıştır” şeklinde konuşarak MHP iktidarında yolsuzlukların hesabının sorulacağını beyan etti.

YANLIŞA DUR DEMEK LAZIM

Çözüm sürecinin ülkeyi içinden çıkılamaz bir bataklığa sürüklediğini belirten Göçer, çözüm süreci ile birlikte bölücülüğün hiç olmadığı kadar ivme ve güç kazandığını savundu. Göçer şöyle devam etti: Ardı arkası gelmeyen tavizlerle bölücülük sorunu derinleşmiştir. Sözde demokratik söylemlerle kılıflandırılan bölücü talepler kabul ve karşılık görmüştür. Bölücü terörle yürütülen müzakere süreci, ne PKK'nın dağdan inmesine ve silah bırakmasına; ne de birlikte yaşama iradesinin güçlenmesine yol açmıştır. Sadece taviz ve teslimiyet döngüsünde ilerleyen bir hükümet icraatı ile birliğimiz zedelenmiş ve Türkiye zayıflatılmıştır. AKP'nin açılım ve sözde çözüm politikası iflas etmiştir. MHP'nin haklılığı bir kez daha ortaya çıkmıştır. Türkiye AKP'ye daha fazla tahammül edemeyecektir. Vatandaşın AKP'ye sabrı kalmadı.  Türk milleti bu musibete daha fazla dayanamayacaktır. Artık 13 yıllık kayıp, yenilgi ve israf dolu yıllara son vermek, yanlışa dur demek lazımdır.”

KARACALI'DA YAĞMUR DUASINA KATILDI

Göçer aynı gün merkeze bağlı Karacalı Köyü'nde yağmur duasına katıldı. MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu'nun da eşlik ettiği Karacalı gezisinde vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Göçer, AKP iktidarının vatandaşı korkuyla ve şiddetle kendisine bağımlı yapmaya çalıştığını ifade ederek, Sizlerden baskıyla oy almaya çalışanlardan korkmayın. ‘Biz olmazsak, hizmet olmaz' gibi söylemlerde bulunanlara en güzel cevabı siz vereceksiniz. Şehrimize 13 yıldır sahip çıkılmıyor. Biz bu boşluğu doldurarak, mecliste Kırıkkale'nin sorunlarını konuşarak şehrimize hizmet etmek için çalışacağız” dedi.

HABER: FATİH GENÇER



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız