Vatandaşın ayağına gidiyorlar

Vatandaşın ayağına gidiyorlar

Çelebi Toplum Sağlığı Merkezi tarafından yürütülen Gezici Sağlık Hizmetleri kapsamında İlçede bağlı tüm yerleşim yerleri ziyaret edildi.

VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİLER
Avrupa aşı günleri kapsamında ilçeye bağlı tüm yerleşim birimlerinde eksik aşılı çocukların tespit çalışmaları yapıldı. Bu kapsamda özellikle mevsimsel işçi olarak bölgemize gelen vatandaşların çocuklarının aşıları kontrol edilmiş ve ilçe de bölgesinde eksik aşılı çocuk tespit edildi. Bölgede bulunan mevsimsel işçilerin sağlık sorunlarının tespiti ve giderilmesi için Doktor Mustafa Altaş, Sağlık Memuru Osman Akyurt, Ebe Birgül Sarıkaya ve Ebe Feride Yılmaz ile oluşturulan ekip ile vatandaşların sorunları dinlediler.

KAN NUMUNELERİ ALINDI
Sağlık Memuru Ahmet Sarıkaş ve Lab. Tek. Murat Baygül tarafından sıtma savaş çalışmaları kapsamında kan numuneleri alındı. Çelebi Toplum Sağlığı Merkezi Çevre Sağlığı Birim Sorumlusu Lab. Tek. Murat Baygül, Memur Nuh Uça ve Sağlık Memuru Ahmet Sarıkaş tarafından Mayıs ayı içerisinde ilçeye bağlı tüm yerleşim birimlerinin su ihtiyacını karşılayan su depo ve kaynakları kontrol edildi, bakiye klor ölçümleri yapılmış olup kontroller devam ediyor. Kontroller sonucunda hazırlanan ayrıntılı rapor İlçe Kaymakamlığı ve Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürlüğüne gönderiliyor.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ