Vatandaşın alım gücü Her geçen gün eriyor

Vatandaşın alım gücü  Her geçen gün eriyor

SAADET PARTİSİ KIRIKKALE İL BAŞKANI KUTLUCA ERKEN SEÇİM BEKLEDİKLERİNİ SÖYLEDİ

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca, erken seçimin her an ülke gündemine gelebileceğini belirterek, “Saadet Partisi, önümüzdeki seçimlere damgasını vuracaktır. Söylemimizin gücü, birleştirici rolümüz ve teşkilatlarımızın dinamizmi, toplumun Saadet Partisine çok daha etkin konumlar ve görevler vermesine yol açacaktır” dedi.

VATANDAŞIN ALIM GÜCÜ ERİYOR

Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca,  yılın 3 ayını geride bıraktığımızı söyleyerek, “Şimdi asgari ücrete yeni bir zam konuşuluyor. Çünkü, daha şimdiden insanımızın alım gücü eridi. Evet böyle bir zam gereklidir ama kalıcı bir çözüm değildir. Mesele, rakamları büyütmek değil; hayat pahalılığına son vermek, enflasyonu kontrol altına alabilmektir. Bakınız; geçen yıl asgari ücret 2825 lira iken bir asgari ücretli 220 litrenin üzerinde sıvı yağ alabiliyordu. Bugün asgari ücret 4250 lira olmasına rağmen yalnızca 70 litre civarında alabiliyor”

 

EMEKLİLER ÇALIŞMAK İÇİN İŞ ARIYOR

8 milyon emeklinin açlık sınırının altında yaşadığını söyleyen İl Başkanı Kutluca, “Emeklilerimizin büyük bir kısmı çalışmak için iş arıyor. Pek çok emekli artık faturalar ve kirayla baş edemediği için çocuklarının evinde yaşamaya başladı. Devletten sosyal yardım alan ailelerin sayısı 2-2,5 milyondan; 4,5-5 milyona gelip dayandı! Yoksulluğu bitirme vaadiyle iş başına gelen AK Parti yoksulluğu geniş bir tabana yaydı. Orta sınıf çöktü, dar gelirli kesim daha da yoksullaştı”

TEMAS ETMEDİĞİMİZ VATANDAŞ KALMAYACAK

Bunun için tüm teşkilatların bu süreçte çalışmalarını artırması gerektiğini belirten Kutluca, “Genç, yaşlı, kadın, erkek, inancı, düşüncesi ne olursa olsun her insanımıza ulaşmakla mükellefiz. Teşkilatlarımız ulaştığımız, dokunduğumuz insanlarla büyüyüp güçlenecek. Haktan adaletten yana, vicdan sahibi, merhamet sahibi olan her insan bizim teşkilatlarımızda görev alabilir. Bizim bu insanlara ulaşmamız gerekiyor. Hem toplumun her kesimine ulaşacağız hem de insanların dertlerini dinleyeceğiz, beklentilerini öğreneceğiz, geleceğe dair umutlarını artıracağız. Mağdur kesimlerle dayanışmayı artıracağız, zorlukları birlikte aşacağız. Mücadele azmimizi, heyecanımızı, mesajımızı yeni yüklenicilere taşıyacağız” diye konuştu.

SAADET PARTİSİ SEÇİMLERE DAMGASINI VURACAK

Son olarak Başkan Kutluca, erken seçimin her an ülke gündemine gelebileceğini belirterek, “Saadet Partisi, önümüzdeki seçimlere damgasını vuracaktır. Söylemimizin gücü, birleştirici rolümüz ve teşkilatlarımızın dinamizmi, toplumun Saadet Partisine çok daha etkin konumlar ve görevler vermesine yol açacaktır. İnşallah yaptığımız çalışmalar haksızlıkların giderilmesine, iyiliklerin, güzelliklerin tesisine vesile olacaktır. Sofralardaki ekmek büyüyecek, köylerimize, yaylalarımıza, ticaretimize bereket gelecek, sanayimiz de ekonomimiz de canlanacaktır” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız