Vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak öncelikli görevimiz

Vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak öncelikli görevimiz

KIRIKKALE´DE HUZUR OPERASYONLARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

KIRIKKALE´DE HUZUR OPERASYONLARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak öncelikli görevimiz

İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, yapılan huzur uygulamaları kapsamında uyuşturucu ve hırsızlık gibi olayların önüne geçmeyi planladıklarını söyledi. Çorumlu, vatandaşlardan bu konuda destek beklediklerini kaydetti.

HUZUR UYGULAMASI YAPILDI

Kırıkkale´de 24 polis ekibi ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin katılımıyla park ve bahçelerde huzur operasyonu düzenledi. Operasyon ilin tüm park ve bahçelerinde ve mesire alanlarında gerçekleştirdi. Vatandaşların, park ve bahçelere daha güvenli gidebilmeleri ve rahatlıkla parklarda oturarak zaman geçirmelerini sağlamak üzere, Parklarda denetimlerin aralıksız olarak sürdürüleceği kaydedildi. Sürdürülen Huzur operasyonunda, çok sayıda vatandaşın sorgulamasının yapıldığı ve parklarda ses çıkaran, vatandaşı rahatsız edebilecek türdeki davranışların önüne geçilmesi gibi konularda düzenlendiği belirtildi.

BU TÜR UYGULAMALARA DEVAM EDECEĞİZ

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu halkın güvenliği için bu tür uygulamalara devam edeceklerini ve bu konuda çalışmaların süreceğini söyledi. Kırıkkale´nin 43 ilin geçiş noktasında olduğunu hatırlatan Çorumlu, kent merkezinde yapılan bu uygulamalara karşı vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldığını kaydetti. Kentte uyuşturucu, hırsızlık gibi olayların önüne geçilebilmesi için çalışmaların aralıksız sürdürülmesi gerektiğine inandığını belirten Çorumlu, kent genelindeki parklarda ve mekruh evlerde uyuşturucunun önüne geçmek için aramalar yapıldığını ifade etti.

VATANDAŞLARDAN İHBAR BEKLİYORUZ

Vatandaşların 155 hattını araması gerektiğini ve suç ve suça yönelik kişileri ihbar etmesi gerektiğini belirten Çorumlu, insan istihbaratının bu konularda önemli olduğunu ve vatandaşların bu konuda kendilerine yardımcı olmasını istedi. Çorumlu, ?Operasyonlar kapsamında, aranan kişi ve araçların yakalanması, suçluların caydırılması, huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, madde bağımlıların ve satıcıların takip ve üzerlerine gidilerek kötü emellerine ulaşmadan güvenlik güçlerimizle yakalanması ve takibinin sürdürülmesine çok önem vermekteyiz. Şehirde hareket ve tavırlarında kuşku duyulanlara kimlik kontrolü yapılarak kişi temizse görevlimiz teşekkür ederek ayrılıyor. Kırıkkale polis ekiplerince bu uygulamalarımız devam edecektir? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü