Vatandaşın güvenli ulaşımını sağlamak bizim görevimiz

Vatandaşın güvenli ulaşımını sağlamak bizim görevimiz

VATANDAŞIMIZIN ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLECEK

Vatandaşın güvenli ulaşımını sağlamak bizim görevimiz

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor. Saygılı Kırıkkale´deki ulaşım sorunu konusuna önem verdiklerini belirterek ?Vatandaşlarımızın rahat ulaşımı için elimizden geleni yapıyoruz? dedi.

ÇALIŞMALARIN HIZLANMASINI İSTEDİ

İnşaatı devam eden Terminal Katlı kavşağı Kırıkkale-Ankara ve Kırıkkale-Kayseri yolu üzerine yapılacak olan yaya üst geçitlerinin yapılacağı alanlarda inceleme yapan Belediye Başkanı Saygılı, ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürüne gerekli talimatları vererek çalışmaların başlamasını istedi.

VATANDAŞIMIZIN ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLECEK

Ardından Başkan, Bağdat köprüsü üzerinde yol çalışmalarını da inceledi. Millet Bulvarının Kırıkkale- Kayseri bağlantı yolundaki çalışmalar hızla devam edildiği belirtilirken bu çalışma sayesinde araç trafiği daha güvenli ve akıcı hale geleceği ifade edildi. Yapılan yol çalışmalarıyla ilgili Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Şehrin yaya ve araç trafiği için gerekli çalışmaların yapılması konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Vatandaşlarımızın daha güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz? dedi.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, çalışmaları inceleme esnasında vatandaşlarımızla da sohbet etti. Vatandaşlar çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür ettiklerini ifade etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü