Vatandaşımıza yaraşır hizmetler üreteceğiz

Vatandaşımıza yaraşır hizmetler üreteceğiz

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Seçim bürosunu her gün yüzlerce kişi ziyaret ediyor. Saygılı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Halkımızın teveccühü ile göreve geldiğimizde vatandaşlar

Teveccühe layık olacağız
AkK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’nın seçim bürosuna her gün yeni gruplar halinde ziyaretler gerçekleştiriliyor. Kırıkkale’de sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra mahalle ve sokaklardan gruplar halinde toplanan vatandaşlar Saygılı’yı seçim bürosunda ziyaret ediyor. Hemşerilerinin her konuda en iyisine layık olduğunu söyleyen Saygılı, “Kırıkkale’mizde tüm kesimler ile görüşüyoruz. Seçim büromuza da vatandaşlarımız gelip ziyaret ediyorlar. Bunlar bizi çok memnun ediyor. İnşallah bu teveccühe layık olmaya çalışacağız” ifadesinde bulundu.

İstikrar kaldığı yerden devam edecek
Kırıkkaleli olmanın çok ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Saygılı, “Kırıkkaleli olmak bir gurur vesilesidir. Biz burada doğduk, büyüdük ve kentimizin ekmeğini yiyoruz. Mahallelerimizin de sokaklarımızın da sorunlarını biliyorum. Allah nasip ederde göreve gelirsek eğer, istikrar kaldığı yerden devam edecek. Vatandaşlarımızın bu konudan şüphesi olmasın” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız