Vatandaşa yerli ve milli hizmet

Vatandaşa yerli ve milli hizmet

KIRIKKALE BELEDİYESİ, MESLEK LİSELERİNİN ÜRETTİĞİ ÜRÜNLERİ HALKLA BULUŞTURUYOR

KIRIKKALE BELEDİYESİ, MESLEK LİSELERİNİN ÜRETTİĞİ ÜRÜNLERİ HALKLA BULUŞTURUYOR

Vatandaşa yerli ve milli hizmet

Hacı Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Keskin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından üretilen dezenfektan ve temizlik ürünleri Kırıkkale Belediyesi tarafından halka ulaştırılıyor.

Meslek Liselerinin öğrenci ve öğretmenleri tarafından üretilen dezenfektan ve temizlik ürünleri Kırıkkale Belediyesinin ihtiyaçları doğrultusunda alınarak kullanılıyor. İki okulda günde 7 ton dezenfektan, 2 ton da temizlik malzemesi üretilirken, ürünler Kırıkkale Belediyesi tarafından halkın kullanımına sunuluyor.

Çalışmalarından dolayı her iki meslek lisesinin öğrenci ve öğretmenlerini tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Meslek Liselerimiz tarafından üretilen ürünler belediye temizlik işleri ekiplerimiz tarafından kullanılmaya başlandı. Belediye olarak Meslek Liselerini ürettiği ürünleri kullanmaya devam edeceğiz” ifadelerini kulandı.  

Meslek Liselerinin öğrenci ve öğretmenleri de Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ