Vatandaş istedi Zabıta denetledi

Vatandaş istedi  Zabıta denetledi

Vatandaşın sesine kulak veren Kırıkkale Belediyesi Zabıta ekipleri yerel ve zincir marketlerde ürünlerin etiket, son kullanma, kasa fiyatı ve hijyen denetimi yaptı.

Marketlerde faiş fiyat, hijyen kuralları ve stok ürünler tek tek incelenerek kayıt altına alındı

 

MAĞAZALARDAKİ STOKLAR DA DENETLENDİ

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, şehir genelinde yerel ve zincir marketlere yönelik sürdürdüğü denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Marketler içerisinde raflardan sepetlerine doldurduğu ürünlerin etiket fiyatı ile kasa fiyatı arasında karşılaştırma yaptı. Ürünlerin son kullanma tarihi, etiket, gramaj kontrolü yapan ekipler depolarda da stoklanmış ürün bulunup bulunmadığı yönünde de kontroller gerçekleştirdi.


HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamada rutin denetimlerin devam ettiği, döviz piyasasındaki düşüşle birlikte marketlerde bu fiyatların yansıyıp yansımadığı noktasında denetimlerin devam ettiği belirtildi. Denetimlerde ekiplerin süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri başta olmak üzere; çocukların tükettiği atıştırmalıklar, son kullanma tarihi, raf ve kasa fiyat farklılıkları ve hijyenik koşullar gibi çeşitli konularda denetimler gerçekleştirildiği, gerekli konuşlara uymayan marketlere cezai işlem uygulandığı belirtildi. Zabıta ekiplerinin her zaman olduğu gibi vatandaşlar için denetimleri sürdürdüğünün belirtildiği açıklamada “vatandaşa hizmet ve ürün tedarik noktasında vatandaşımızın yanında ve onların cebini düşünerekten devletimizin de bu anlamda kararlılığı noktasında, biz de ekiplerimizle birlikte sahada destek veriyoruz” denildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ