Vatandaş ihtiyaçlarını ikinci el pazarından alıyor

Vatandaş ihtiyaçlarını ikinci el pazarından alıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, vatandaşın alım gücünün azalması ile birlikte 2’nci el pazarlarına yöneldiğini söyledi.

CHP’LİLER 2’NCİ EL PAZARINI GEZDİ 

Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal seçim çalışmalarına Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları ile birlikte aralıksız devam ediyor. Karşıyaka 2’nci el pazarını gezen CHP’li Önal vatandaşın alım gücünün azalması ile birlikte 2. El Pazar’larına yöneldiğini ifade etti. 

 

EŞYALARINI SATMAK ZORUNDA KALIYORLAR 

CHP’li Önal, mutfaktan malzemelerinden makineye, giyim kuşam malzemelerinden ayakkabıya kadar pek çok kullanılmış eşyanın satıldığı Karşıyaka kapalı pazar yerinin dolduğunu hatta pazar yerinin artık daha da genişleyerek mevcut alanın dışına taştığını gördü. Bunun sebebinin alıcılar yönünden hayat pahalılığı olduğunu hatırlatan Önal, satıcılar yönünden ise geçinebilmek için eşyalarını satmak zorunda kaldığına bağladı.

 

İKTİDARIN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR 

Bir esnafın şu sözleri dikkat çekiciydi; “Kürek, kazma ve balta sapı olarak kullanılan bir ağaç parçası önceki yıllarda 5 TL,  en fazla 10 TL’ydi. Şu anda 65 TL ye satıyoruz, bir ağaç parçası bile bu fiyata satılırsa diğer ürünlerin fiyatlarını siz düşünün” dedi. Yoksulluğun derinleştiğini, bu yüzden vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayabilmek için 2’nci el pazarlara yönlendiğini dile getiren Önal, bu kötü ekonominin gidişatına dur demek için iktidarın değişmesi gerektiğine dikkat çekti. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız