Vatandaş batakta

Vatandaş batakta

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte bankaların sağladığı ufak çaplı kredilere hücum eden vatandaş bankalarda uzun kuyruklar oluşturdu.

LİMİTLER TIKANDI

Bu yıl okulların da açıldığı zamana rastlayan Kurban Bayramı, okul masrafları; ardından kurban fiyatlarının tavan yapması, bayram alışverişi vatandaşın belini büktü. Kredi kartlarının limitleri de tıkanınca çareyi Bayram Kredilerinde bulan vatandaş bankalara hücum etti.

MAAŞ ALALI 1 HAFTA OLDU

Maaş alalı henüz bir hafta bile olmadan cebinde şeker-kolonya alacak parası kalmayan vatandaş, çareyi çok ufak miktarlarda da olsa kredi çekmekte buldu. Bankaların Kredilendirme Servislerinde çalışanlar, son bir haftadır tahsilat veznelerinden bile yoğun çalıştıklarını, zaman zaman vatandaşın talebine cevap vermekte zorlandıklarını ifade ederek, ?Bugüne kadar hiç böyle bir olayla karşılaşmamıştık. Bayram kredisine başvuran vatandaşımız kurban parasının kalmadığını, bu yüzden kredi çektiğini belirtiyor. Hatta ufak tefek bayram alışverişi yapacak paraları bile kalmadığından kredi başvurusu yaptığını bile söyleyenler var? dediler.

SON ÇARE BAYRAM KREDİSİ

Bankaların avantajlı faiz oranlarından faydalanmak isteyen vatandaş ?elden? borç bulmak yerine bankaların kapısını çalarak maddî sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyor. Açlık sınırının bin 700, yoksulluk sınırının 3 bin 500 TL?yi bulduğu ülkemizde adeta batağa saplanan vatandaş, ?Maaş kavramının ne olduğunu unuttuk. Kredi kartlarımız tıkandı. Maaşımız olduğu gibi kredi kartlarına gidiyor. Çocuklarımıza bayramlık alacak paramız yok. Şimdi de banka kredilerini deneyeceğiz. Ümidimiz yok ama inşallah bu bari bizim için bir çıkış yolu olur? dediler.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı