Vatandaş perişan, ENERJİSA duyarsız

Vatandaş perişan, ENERJİSA duyarsız

BU DURUMA BİR AN ÖNCE ÇARE BULUNSUN

Vatandaş perişan, ENERJİSA duyarsız

Kırıkkale´de son günlerde meydana gelen elektrik kesintileri vatandaşı çileden çıkardı. Kesintilerden olumsuz etkilenen vatandaşlar kesinti yüzünden uğradıkları zarar bir yana muhatap bulamadıkları için adeta isyan ediyor.  

SON GÜNLERDE SIKLAŞTI

Özellikle önceki gün mevsimin en soğuk olduğu akşam saatlerinde meydana gelen elektrik kesintisi vatandaşları çileden çıkarttı. Gazetemizi arayan birçok vatandaş kesinti yüzünden geceyi soğukta geçirdiğini elektronik eşyalarının çoğunun yandığını ya da zarar gördüğünü belirterek şikâyet edecek bir mercie ulaşamadıkları için isyan ettiler. Güçlükle ulaşanların ise ENERJİSA yetkililerine sitem ederek gereken hassasiyeti göstermedikleri için sitem ettiklerini söylediler.

TELEFONLA ULAŞILAMIYOR 

Gazetemizi arayan vatandaşlar ENERJİSA´nın olası bir arıza durumunda kendilerine ulaşılmak için verilen arıza bildirim numaralarından her hangi bir yetkiliye ulaşamadıklarını ifade ederek, bunun kasıtlı olarak yapıldığını iddia ettiler. ENERJİSA yetkililerinden elektrik sorununa bir an önce çözüm bulmasını isteyen vatandaşlar BİMER´e, gerekirse Cumhurbaşkanına dahi ulaşmayı düşündüklerini söylediler Vatandaşlar uğradıkları maddi zararın faturalarını da ENERJİSA´ya keseceklerini söyleyerek bu konuda hukuki yollara başvuracaklarını belirttiler.

GEREKLİ ÖNLEMLER ALINSIN

Kesintiler nedeniyle işlerini yapamamaktan şikâyetçi olan vatandaşlar, elektronik eşyalarının da bozulduğunu belirtiler. Vatandaşlar, ?Sık sık elektrik kesintilerinin yaşanması hem işlerimizi olumsuz etkiliyor, hem de elektrikli cihazlarımız zarar görüyor. Gerekli önlemlerin alınarak bu kesintilere bir an önce son verilmesini istiyoruz? dediler.

BU DURUMA BİR AN ÖNCE ÇARE BULUNSUN

Kesintilerin son zamanlarda sıklaştığı kentte voltajların düşüp yükselmesinden dolayı elektrikli ev aletlerinin arızalandığını söyleyen vatandaşlar ise ?Buzdolabı, çamaşır makinesi ve televizyonlar arızalanıyor. Bugün hangi tamirciye giderseniz gidin çamaşır makinesi, buzdolabı ve televizyon göreceksiniz. Bu milli servet kaybıdır. Çamaşır makinemiz olmasına rağmen elektrik voltajı yüksek olmadığı için kullanamıyoruz yetkililer bu duruma bir an önce bir çözüm bulmasını istiyoruz? dediler.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu