Vatandaş erken seçim istiyor!

Vatandaş erken seçim istiyor!

DAVUTOĞLU TALİMAT VERDİ...

Vatandaş erken seçim istiyor!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, çözüm süreci konusunda vatandaşların görüşlerini aldı. Can ayrıca vatandaşlara, ?Erken seçim mi yoksa koalisyon mu istiyorsunuz?? diye sordu. Yanıtı ise ?Erken seçim? oldu. 

DAVUTOĞLU TALİMAT VERDİ

Başbakan Ahmet Duavutoğlu´nun talimatı ile merkez, ilçeler, belde ve köylere ziyaret turları başlatan AK Parti Milletvekili Ramazan Can, vatandaşlarla görüşüp onlara, ?Çözüm süreci devam etsin mi? Erken seçime mi gidilsin yoksa koalisyon mu kurulsun?? gibi sorular yöneltti.  Can bu kapsamda önceki gün Şehit Erkut Babacan´ın ailesini ziyaret etti. Can ayrıca Sulakyurt İlçesi´ne bağlı, Güzelyurt, Ayvatlı ve Danacı köylerini ziyaret etti.

ŞEHİT BABACAN´IN AİLESİNE ZİYARET

Milletvekili Can ilk ziyaretini Şehit Erkut Babacan´ın ailesine yaptı. Tüm şehitlere Allah´tan rahmet dileyen Can,  son zamanlarda yaşanan olaylar ve terörle mücadele ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Can, ?Terörle mücadele yoğun bir şekilde devam ediyor. Doğuda teröre ağır darbeler vuruluyor ama maalesef şehit haberleri de geliyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu bir travmadır, bu travmanın önüne geçmek için çözüm süreci başlatıldı. Ama bunu yanlış anladılar ya da anlamak istemediler.?

BU KARARLILIK DEVAM EDECEK

?Devletin demir yumruğu ve ağır darbeleri geldikten sonra HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş cumhurbaşkanı adayı iken bile söylemediğini bombardıman başlayınca ilk defa söyledi ve silahlar bırakılsın açıklamasını yaptı. Demek ki yapılanlar doğru bu kararlılık devam edecektir kimsenin şüphesi olmasın? dedi.

GÖRÜŞMELERİ RAPOR EDECEK

Şehit Babacan´ın aile ocağından ayrılan Can Balışeyh, Delice, Çerikli, Sulakyurt ve Sulakyurt´a bağlı Güzelyurt, Ayvatlı ve Danacı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Can gittiği her yerde, ?erken seçim olsun, teröre yapılan müdahale sonuna kadar devam etsin´ yanıtını aldı. Can Kırıkkale genelinden sorduğu sorulara aynı yanıtı aldı. Can´ın vatandaşlarla yaptığı görüşmeleri rapor halinde genel merkeze sunacağı öğrenildi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız