Vatandaş bu kez teşekküre geldi

Vatandaş bu kez teşekküre geldi

MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Vatandaş bu kez teşekküre geldi

115´ncisi düzenlenen Halk Günü etkinliğinde, çözüme kavuşan sorunlarını dile getiren vatandaşlar, Başkan Yardımcısı Bakır´a teşekkür ederek Belediye çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

115´İNCİ HALK GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Kırıkkale Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirilen 115´inci Halk Günü Etkinliğine katılan bazı vatandaşlar, önceki toplantılarda ilettikleri sorunların çözüme kavuşmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etmek üzere bu toplantıya katıldıklarını belirttiler. Belediye çalışmalarından memnun olduklarını beyan eden vatandaşlar, Halk Günü vasıtasıyla ilettikleri sorunlarının ivedilikle çözüldüğünü, ilgilerinden dolayı başta Belediye Başkanı Mehmet Saygılı olmak üzere tüm yetkililere müteşekkir olduklarını ifade ettiler.  

MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Her Perşembe saat 10.00-12.00 arası düzenlenen Halk Günü Etkinliğinin 115´incisi gerçekleştirilirken, toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti. Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşların katıldığı etkinlikte sorunlar dile getirildi. Sorunları dinlenen vatandaşlarımızın çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verildi. Bazı vatandaşlarımız ise önceki halk günü etkinlikte sorunlarını dile getirdiğini ve sorunun çözüldüğünü belirterek ilgi ve alakalardan dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır´a teşekkür ettiler. Vatandaşlarımız Belediyemiz çalışmalarından memnun olduklarını belirterek Halk günü etkinliğinde de bu memnuniyeti dile getirdiler. Belediye Başkan Yardımcı Mutlu Erol Bakır da, belediye çalışmalarının imkânlar dâhilinde devam ettiğini sorunlara en kısa zamanda cevap verildiğini belirterek etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü