Vatan sizlere minnettar

Vatan sizlere minnettar

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitlik ziyaret edildi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, şehitlerin kabirlerine protokol üyeleri tarafından karanfil bırakıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitlik ziyaret edildi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, şehitlerin kabirlerine protokol üyeleri tarafından karanfil bırakıldı.

KABİRLERİNE KARANFİL BIRAKTILAR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Albay Mehmet Ali Durmuş ile şehit yakınları ve gaziler, Kırıkkale Şehitliği'ni ziyaret etti. Programda, Kur'an-ı Kerim okundu, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından dua edildi. Vali Sezer ve beraberindekiler, daha sonra şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

NUR CAMİİ’NDE MEVLİT OKUTULDU

Öğle namazından önce Nur Camisi ve Külliyesi'nde ise şehitler için mevlit okutuldu ve dua edildi. Vali Sezer, “Bundan 5 yıl önce bu ülke, tarihindeki en büyük ihanete maruz kalmıştır

Devletimize ve milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi, ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin destansı direnişiyle etkisiz hale getirilmiştir” dedi.

VATAN İÇİN TEK YÜREK OLDULAR

“O gün milletin iradesinin üstünde hiçbir güç tanımayan Türk Milleti; kendisine emanet edilen uçağı, tankı, topu, silah ve cephaneyi sinesinden çıktığı milletine yönelten hainlerin karşısına sarsılmaz bir iradeyle dikilmiş, tarihte eşi ve benzeri görülmemiş bir mücadele örneği göstererek demokrasisine, istiklaline ve istikbaline sahip çıkmış, millet olmanın bir gereği olarak devletine karşı yapılacak her türlü saldırıya karşı birlikte hareket etme iradesini sağlam bir şekilde ortaya koymuştur.”   



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız