Vatan size minnettar

Vatan size minnettar

Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, gazilerin ülkenin kahramanları olduğunu söyledi. Şehit ve gazilerin ülke için önemli olduğunu belirten Karabacak, vatan mücadelesinde şehit olanlara rahmet, gazi olanlara da sabır diledi.

MİLLETİMİZİN ŞANLI TARİHİ

Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak ve sendika yönetimi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal’ı ziyaret etti. Derneğe yapılan ziyarette Şehit aileleri ve Gazilerle sohbet eden Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak yaptığı açıklamada “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, Milletimizin bağımsızlığı uğruna göğsünü siper etmiş Gazilerimizin günlerini kutluyorum. Milletimizin Şanlı tarihinde büyük mücadeleler vermiş, bu topraklar uğruna canlarını hiçe saymış aziz Şehitlerimizi, ailelerini ve fedakâr Gazilerimizi Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim –Sen olarak asla unutmayacağız”

DERNEK FAALİYETLERİNİ ANLATTI

“Üzerimize düşen her türlü sorumlulukları da yerine getireceğiz. Derneğinize gerçekleştirdiğimiz ziyaretimiz vesilesi ile Bütün Gazilerimizi göstermiş olduğu üstün fedakârlıklarından dolayı kutluyor, Aziz Şehitlerimizi bir kez daha Rahmetle anıyorum” dedi. Türk Eğitim – Sen ve Türkiye Kamu –Sen olarak düzenledikleri ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Dernek faaliyetleri hakkında misafirlerini bilgilendirdi. Dernekleri olarak projelerde ve sosyal faaliyetlerde yer aldıklarını belirten Öcal, vatanın bölünmez bütünlüğü için gazi olan arkadaşlarının dernekte önemli faaliyetler yürüttüğünü söyledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ