Vatan Sağolsun

Vatan Sağolsun

Hatay`ın Dörtyol İlçesi`ne bağlı Kuzuculu Beldesi yakınlarında Amanos Dağları eteğinde çıkan çatışmada 2 silah arkadaşıyla birlikte şehit düşen 41 yaşındaki Binbaşı Erhan Dikmen?in babası Mehmet Dikmen, acısını yüreğine gömerek "Vatan sağolsun" dedi.

Şehit babasından bölücülere tokat gibi mesaj
EŞİ İLE MESLEKTAŞ
İskenderun Jandarma İstihbarat Şube Müdürü olan 33 yaşıdaki Işılay Dikmen ile 15 yıllık evli Binbaşı Erhan Dikmen`in 7 yaşında Bahar Selenay ile 13 yaşında Pınar Dilay adında iki kız çocuğu bulunuyor. Sanayi Mahallesi 370. Sokak`ta bulunan 2 katlı evlerinin üst katında oturan MKE`den emekli 72 yaşındaki Mehmet Dikmen, 3`ü kız 5 çocuğunun büyükleri olan binbaşı oğlu Erhan Dikmen`in şehit haberini evine gelen Jandarma Komutanlığı`ndan Yarbay Türker Bayar`dan öğrendi. Yarbay Bayar, yanında Garnizon Komutanlığı`ndan subaylarla birlikte gittiği evde şehit babasını teskin etmeye çalıştı.
BABA METANETİNİ KORUYOR
Oğlunun şehit düştüğünü öğrenen Mehmet Dikmen, gözyaşı dökerek, "Vatan sağolsun" dedi ve ardından baygınlık geçirdi. Baba Dikmen, evinin bahçesinde hazır bekletilen ambulans ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırılırken kendisine sakinleştirici iğne yapıldı. Hastanede bir süre müşahade altında tutulan Mehmet Dikmen, daha sonra evine getirildi. Baba evinde taziyeleri büyük bir metanetle kabul ederken şehidin yakınları baba evine akın ediyor.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ