VATAN SAĞ OLSUN

VATAN SAĞ OLSUN

Hakkâri?nin Çukurca ilçesindeki çatışmada, Astsubay Kıdemli Başçavuş Kalender Özdemir?in evine Vatan İçin Can Verenler Derneği tarafından ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ?Bizler hep şehit ailesinin yanında olduk. Biz bir aile olduk,

BİZLER HEP AYNI KADERİ PAYLAŞIYORUZ
Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, şehit evini ziyaret ederek, şehidimizin ailesine taziye dileklerini iletti. Torunlu, "Vatan sağ olsun. Devletimizin şehidimize sahip çıkacağına inanıyoruz" dedi. Şehit ailesini ziyaret şehit anneleri, babaları, kardeşleri ve eşleri şehit ailesini yalınız bırakmadı. Torunlu, ?Bizler hep aynı kaderi paylaşıyoruz. Bundan sonra hep yanınızda bizleri göreceksiniz. Bizler hep şehit ailesinin yanında olduk. Biz bir aile olduk, kardeş olduk. Her türlü dertlerinin ortağı olduk. Sizler yalınız değilsiniz? diye konuştu.
 
RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ
Torunlu, ?Türk milletinin birlik ve beraberliği, saygınlığı, şerefi, huzuru, gücü ve bağımsızlığı şehit kavramında gizlidir. Şehitler, milli varlığımızı sürdürme uğruna canını feda ederek kendilerinden sonra gelen yeni nesillere, yaşam hakkını kazandıran unutulmaz kahramanlardır. Türk Milleti, büyük fedakârlık gösteren bu kahramanları hiçbir zaman unutmayacaktır. Birlik ve bütünlüğümüzün, vatan sevgimizin ve bağımsızlığımızın ölümsüz sembolleri olan şehitlerimiz her zaman gönlümüzde yaşayacak, bizlere miras olarak bıraktıkları Türkiye Cumhuriyeti devleti sonsuza kadar yaşayacaktır. Şehitleri Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk başta olmak üzere, onun silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz? 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ