Vatan sevgisi her şeyin üstünde

Vatan sevgisi her şeyin üstünde

KIRIKKALE VALİSİ HAKTANKAÇMAZ, YARALI DEMOKRASİ GAZİSİ HEMŞERİMİZ TÜRKMENOĞLU´NU HASTANEDE ZİYARET ETTİ

KIRIKKALE VALİSİ HAKTANKAÇMAZ, YARALI DEMOKRASİ GAZİSİ HEMŞERİMİZ TÜRKMENOĞLU´NU HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Vatan sevgisi her şeyin üstünde

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz 15 Temmuz´da FETÖ Terör Örgütü´nün gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı verilen mücadele sırasında Ankara Genelkurmay Başkanlığı önünde yaralanan Ahmet Erdinç Türkmenoğlu´nu ziyaret etti.

DEMOKRASİ GAZİSİNİ ZİYARET ETTİ

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz 15 Temmuz´da darbe girişimi sırasında Ankara Genelkurmay Başkanlığı önünde yaralanan Ahmet Erdinç Türkmenoğlu´nu tedavi gördüğü Yüksek İhtisas Hastanesinhde ziyaret etti. Ziyarete Haktankaçmaz´ın yanı sıra, İl Jandarma komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Boyabatlı da bulundu. Boyabatlı genel sekreterlik ve hastaneler hakkında bilgi verdi.

VATAN SEVGİSİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDE

Vali Haktankaçmaz, Demokrasi Gazisi Ahmet Erdinç Türkmenoğlu´na geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, canını hiçe sayarak vatan uğruna göstermiş olduğu kahramanlık ve cesaretten dolayı kendisine teşekkür etti. Haktankaçmaz böylesi yüreği vatan sevgisiyle dolu insanlarımız olduğu sürece benzer tehlikelerin bertaraf edilmemesi ve millete düşmanca yaklaşanların cezasının verilmemesi için hiçbir neden olmadığını söyledi.

TÜM HASTALARA ŞİFA DİLEDİ

Daha sonra, Türkmenoğlu´nun sağlık durumu hakkında Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Dr. Tekin Akça´dan bilgi alan Vali Haktankaçmaz ve beraberindekiler hastanede tedavi gören diğer hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Haktankaçmaz genel sekreter ve hastane yetkililerine teşekkür etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ