Vatan sağolsun

Vatan sağolsun

ŞEHİT BABASINDAN ÖRNEK ÇIKIŞ

ŞEHİT BABASINDAN ÖRNEK ÇIKIŞ

Vatan sağolsun

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın şehit evini ziyaret etti ziyaret sırasında konuşan şehit Özgür Mutlu´nun babası Güngör Mutlu ?Acımızı paylaştığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Allah devletimize güç ve kuvvet versin, vatan sağ olsun? dedi.  

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Kırıkkale valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Hakkâri´nin Çukurca İlçesi 2. Hudut Tugay Komutanlığı emrinde görev yapmakta iken geçtiğimiz günlerde bölücü terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Özgür Mutlu´nun baba ocağını ziyaret etti. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hatice Uğurlu ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Kılıç da hazır bulundu. Şehidimizin babası Güngör Mutlu ?Acımızı paylaştığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Allah devletimize güç ve kuvvet versin, vatan sağ olsun? dedi. Vali Haktanaçmaz, şehidimizin babası, annesi ve yakınlarına taziye dileklerini yineledi.

HER ZAMAN MİNNETTARIZ

Şehit Mutlu´nun ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz, ?Eğer bu topraklar üzerinde rahatça yürüyebiliyorsak bunu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Sarıkamış da 90 bin askerden bir tanesi bile ölüme gittiğini bildiği halde dönüp arkasına bakmamıştır? şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü