Vatan için MHP!

Vatan için MHP!

MHP´Lİ KADINLAR KIRIKKALE´Yİ ADIM ADIM GEZDİLER

MHP´Lİ KADINLAR KIRIKKALE´Yİ ADIM ADIM GEZDİLER

Vatan için MHP!

Seçim sürecinin başından itibaren Kırıkkale´yi adım adım gezen MHP Kadın Kolları Başkanlığı, seçim saatine kadar çalışmalarını sürdürecek. Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin, ?Ülkenin ve Kırıkkale´nin geleceği için MHP´nin iktidar olması şart. Bizler de bunu gerçekleştirmek için gecemizi gündüzümüze kattık? dedi.

STANT AÇTILAR

1 Kasım seçimi propaganda sürecinin başında kapsamlı bir çalışma planı hazırlayan ve bu plan dâhilinde özellikle Kırıkkale merkezini adım adım gezen MHP Kadın Kolları üyeleri, Zafer Caddesi üzerinde stant açtı. Kırıkkalelilere aday tanıtım broşürleri ve MHP beyannamesini içeren broşürleri dağıtan Kadın Kolları üyeleri, Kırıkkalelilere neden MHP´ye oy vermeleri gerektiği yönünde de birebir görüşmeler yaptılar.

ÇOCUKLARINIZIN GELECEĞİ İÇİN MHP

Seçim saatine kadar çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Kadın olları Başkanı Hatice Narin, propaganda sürecinin başından itibaren tüm Kırıkkalelilere ulaşmak adına çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Narin, ?Önümüzde ülkemizin geleceği açısından son derece kritik bir seçim var. Bu seçimin önemini milletimize daha iyi anlatmak için çaba sarf ettik ve etmeye devam ediyoruz. Kırıkkale´de yaşayan kadınlarımıza ulaşıp, onları çocuklarının geleceği için MHP´ye oy vermeye çağırdık? dedi.

TERÖRÜN KÖKÜ MHP İLE KAZINACAK

Narin şöyle devam etti: ?Vatanını ve milletini seven, bayrağını bağımsız olarak dalgalandırmak isteyen, küresel kraliyetçi emperyalistler ve onların yerli işbirlikçilerine geçit vermek istemeyen herkesi MHP´ye oy vermeye çağırıyoruz. 47 yıl önce söylediklerini bu günde söyleyen ve ilkelerinden ödün vermeyen MHP, bu ülkenin terör ve destekçilerinden kurtulması adına çaba sarf edecek ve terörü kökünü kazıyacak tek partidir.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız