Vantilatör satışları arttı

Vantilatör satışları arttı

Son günlerde mevsim normallerinin üstüne çıkan sıcaklar dolayısıyla Kırıkkale?de vantilatör satışları arttı. Klimanın pahalı olması vatandaşları vantilatör almaya yöneltti.

40 dereceye kadar çıkan yükselen sıcak havadan bunalan ve serinlemek isteyen vatandaşlar, çareyi vantilatör ve klima almakta buluyor. ?Klima soran çok, ama vantilatör alan daha çok? diye sıcaklıklar ve satışlar ile ilgili bilgi veren beyaz eşya satıcıları, ?Sıcakların bir anda artması nedeniyle müşteriler bize gelerek önce klima fiyatını soruyorlar.  Klima fiyatları yüksek olması nedeni ile de, vantilatör alıyorlar. Vantilatör fiyatları ise markasına ve büyüklüğüne göre değişiyor. 70 TL?den 150 TL?ye kadar değişen vantilatör var. Normal zamanlarda bir tane bile vantilatör satamıyorduk. Fakat son bir haftadır günde 15-20 vantilatör satıyoruz? diye konuştular
KLİMA PAHALI YAŞASIN VANTİLATÖR
Vantilatör alan müşteriler ise klima fiyatlarının yüksek olmasından yakınarak, sıcak havalarda serinlemek için klima alamadıklarını, ancak vantilatörle serinlemeye çalıştıklarını söylediler. Klima fiyatlarının ortalama 400-500 liradan başladığını anlatan vatandaşlar havaların aşırı sıcak gitmesinin fiyatların artmasına etkili olduğunu söylediler. Sıcaklıkları fırsat bilen bazı beyaz eşyacılar fiyatları iki hatta üç kat artırdıklarını kaydettiler. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ