Vanlı çocuklar için el ele

Vanlı çocuklar için el ele

Kırıkkale Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri ?Vanlı Öğrenciler İçin El ele? adlı bir yardım kampanyası başlattı.

ÇAM SAKIZI ÇOBAN ARMAĞANI

Yardım kampanyası ile öğrenciler kendi aralarında topladıkları 2500 adet kalem, makas, zamk vb. kırtasiye malzemelerini Van Valiliği Kriz Merkezine gönderdi. Öğrenciler çam sakızı çoban armağanı gönderdikleri kalem ve kırtasiye malzemeleri ile bir nebze olsun Vanlı çocuklara katkı sağladığımız için çok mutluyuz dediler. Okul Müdürü İbrahim Durmaz?da bu yardım kampanyası ile öğrencilerimize yardımlaşmayı, paylaşmayı ve kaynaşma duygularının kazandırılmasının hedeflendiğini; aynı zamanda depremzede öğrencilerin yanında olduğumuz mesajının verildiğini söyledi.

 

YARDIMLAŞMANIN ÖNEMİ

Okul Müdürü İbrahim Durmaz konuşmasının devamında, ?Yardımlaşma sevinci ve kederi paylaşma milletimizin her ferdinin ruhunda mevcuttur. Van depreminde sadece Van?daki vatandaşlarımız değil hepimiz adeta göçük altında kalmanın, soğukta kalmanın sıkıntısını beraber yaşadık. Millet olarak adeta tek yürek olduk. Allah bundan sonra böyle bir deprem sıkıntısı yaşatmasın diyerek kampanyaya düzenleyen idareci, öğretmen arkadaşlarını ve sevgili öğrencilerime teşekkür ederim? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ