Van`da yaşanan acıları yüreğimizde hissettik

Van`da yaşanan acıları yüreğimizde hissettik

Milli Eğitim Bakanı ve Van Valisi Münir Karaloğlu`nun katılımıyla, MEB Başöğretmen Salonu`nda Van depreminde hasar gören okulların yenilenmesi için toplu bir imza töreni gerçekleştirildi. Törende Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, bağışt

BU ACILARI UNUTTURACAĞIMIZA İNANIYORUM

Van depreminde hasar gören okulların yenilenmesi için Milli Eğitim Bakanlığı`nda düzenlenen protokol imza törenine katılan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran,"Van`da yaşanan acıları yüreğimizde hissettik. Van`ın yaşadığı yıkım, bizlerin gönüllerinde derin yaralar açtı. Onların bu zor günlerini atlatmaları için, elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Elbirliğiyle bu acıları unutturacağımıza inanıyorum" dedi.

 

GENÇLERE SPOR SALONU

Van`a yaptıkları destekleri sürdüren hayırsever işadamlarıyla birlikte protokol törenine katılan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, eğitime destek vermeyi bir ilke olarak kabul ettiklerini belirtti. Şimdiye kadar toplamda 54 derslikli okullar yaptıran, Van Çaldıran İlköğretim Okulu`nun renavasyonunu gerçekleştiren, Kırıkkale, Doğubeyazıt, Ağrı, Ardahan, Hakkari-Çukurca`ya spor salonları kazandıran Saran Holding`in eğitime destek vermeye devam edeceğini vurgulayan Sadettin Saran, "Yaptırdığımız spor salonlarımızdan yılda 4 bin 200 gencimiz faydalanıyor. Boş bir beyin şeytanın Oyun alanıdır. Bu nedenle eğitime destek vermek bizim ilkelerimiz haline gelmiştir. Vatanıma hayırlı bir destek verebiliyorsam ne mutlu bana" dedi.

 

BİZLERİN GÖNÜLLERİNDE DERİN YARALAR AÇTI

Van depreminin ardından hemen afet bölgesine gidip gerekli ihtiyaçları karşılayan işadamlarından biri olan Sadettin Saran,"Van`da yaşanan acıları yüreğimizde hissettik. Van`ın yaşadığı yıkım, bizlerin gönüllerinde derin yaralar açtı. Onların bu zor günlerini atlatmaları için, elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Elbirliğiyle bu acıları unutturacağımıza inanıyorum" dedi.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ