Vallahi bunlar nankör!

Vallahi bunlar nankör!

KONUŞTUKLARI DİLDEN, MÜLTECİ OLDUKLARI TAHMİN EDİLEN 6 SALDIRGANIN KENDİSİNİ DARP ETTİĞİNİ İLERİ SÜRDÜ

KONUŞTUKLARI DİLDEN, MÜLTECİ OLDUKLARI TAHMİN EDİLEN 6 SALDIRGANIN KENDİSİNİ DARP ETTİĞİNİ İLERİ SÜRDÜ

Vallahi bunlar nankör!

Yılbaşı gece Keskin´den Kırıkkale´ye arkadaşlarını bırakmaya gelen A.K. isimli vatandaş aracında darp edildiğini ileri sürdü.  Bir grubun kendisine Sopa ve bıçakla saldırdığını belirten A.K´nin anlattıklarına göre mülteci olduğu anlaşılan saldırganlar olaydan sonra kaçtı. Saldırıya uğrayan A.K, ?Biz bunların ülkelerini kurtarmak için gencecik fidanlarımızı şehit verirken, şunların yaptıklarına bakın! Ülkede huzur bırakmadılar, Vallahi bunlar nankör!? dedi.

TREN YOLUNDA PUSUYA YATMIŞLAR

Yılbaşı gecesi Keskin´den Kırıkkale´ye arkadaşını bırakmak için Yuva Mahallesine gelen A.K. arkadaşını evine bırakıp tekrar evine dönerken Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kavşağında bulunan tren yolu ışıklarında kırmızı ışıklarda beklerken, kullandıkları dilden mülteci oldukları tahmin edilen bir grup tarafından saldırıya uğradı.

KIRMIZI IŞIKTA DURMASINI BEKLEDİLER

Tren yolu ışıklar mevkiinde kuytu köşelere saklanan ve mülteci oldukları tahmin edilen şahıslar, A.K. isimli vatandaşın kırmızı ışıkta durmasını fırsat bilerek açık olan camdan cep telefonunu almaya çalıştılar. Bu sırada içlerinden bir tanesi de şoför kapısından A.K. isimli vatandaşı darp etmeye başladı.

OLAYI HAFİF YARALI ATLATTI

Kendini korumak için araçtan aşağı inen A.K. isimli vatandaşa altı saldırgan sopa ve bıçaklarla saldırdılar. Omuz ve kollarından darbe alan vatandaş, mültecilerin kaçmasıyla hafif yaralı bir şekilde olayı atlattı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama