Valilik?ten online denetim

Valilik?ten online denetim

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, şehirde yapılan yatırımların daha iyi yürümesi için inşaatlara Mobese sistemi taktırdı.

GÜNER, ÇAKILAN ÇİVİDEN HABERDAR

Sistem, valilik makamında online olarak takip ediliyor. Uygulama sayesinde müteahhit ve kontrol memurlarının daha hassas davranmaya başladığı belirtildi. İlk olarak Yaylacık Mahallesi`nde yapımına devam eden valilik inşaatına Mobese sistemi taktıran Vali Güner, çakılan her çividen haberdar olmaya başladı. Mobese sisteminin trafik kurallarında büyük bir caydırıcılık yönünün bulunduğunu ifade eden Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, aynı uygulamaya şehirde yapılan yatırımlarda da başlandığını söyledi.

 

ÇALIŞMALAR DAHA DA HIZLANDI

İlk uygulamayı yeni Kırıkkale Valiliği binası inşaatında başlattığını belirten Vali Güner, "İnşaatta şu anda bir tane Mobese bulunuyor. Mobese sayesinde her sabah inşaata gitmeden kontrolümü yapabiliyorum. Uygulama sayesinde inşaata çalışmalar daha da hızlandı." dedi. Kırıkkale`de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Güner, " Hükümet Konağı inşaatı 24 saat izlenecek. Yerleştirilen Mobese ile aynı zamanda şehrin de bazı alanlarını takip etme imkanı bulunacak." diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ