Valilikte bayram protokolü

Valilikte bayram protokolü

Kırıkkale Valiliğinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende Vali Ali Kolat, bayramların birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu, herkesin birbirine karşı sevgi ve saygılı olmak zorunda olduğunu söyledi.

GENİŞ KATILIM

Bayramlaşma törenine, AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Garnizon Komutanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Özel İdare Genel Sekreteri Atanur Aydın ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. ÖZEL GÜNLERDEN BİRİSİ

Türkiye`de ve İslam dünyasında birlik ve beraberlik içerisinde asırlardan beri kutlanan Ramazan Bayramını bir kez daha sevinç ve mutluluk içerisinde idrak ettiklerini belirten Vali Kolat, “Bayramlar, insani değerlerin hatırlanıldığı, paylaşıldığı ve yaşanıldığı özel günlerden birisidir. Bu vesileyle tüm İslam Aleminin ve Kırıkkale halkının Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim” dedi.

KUTLU OLSUN

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, ramazan ayını, yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde huzurla geçirdiklerini söyledi.Köksal, Kırıkkale Valiliğinde düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, bayramın, dostluğa ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulunarak, AK Parti olarak, özellikle bu bayramın kardeşlik içerisinde, herkesin birbirini sevmesi ve kucaklaşmasının tek arzuları olduğunu belirtti.Bayramların, küskünlerin ve dargınların barıştığı, insanların kucaklaştığı günler olduğunu ifade eden Köksal, Kırıkkale halkının ve Türk milletinin bayramını kutladığını kaydetti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ