Valilikte Halk Günü

Valilikte Halk Günü

VATANDAŞIN TALEPLERİNİ DİNLEDİLER

Valilikte Halk Günü

Toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını, vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmelerini sağlamak amacıyla, düzenli olarak yapılan halk günü toplantılarının 12´incisi Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz başkanlığında yapıldı.

İSTEK, TALEP VE ÖNERİLER

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge kapsamında vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerini alıp, değerlendirmek için düzenlenen ve her ayın ilk Çarşamba günü gerçekleştirilen halk günü toplantısına Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra Vali Yardımcısı Osman Akbaş, ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri, merkez ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı. Bu tür toplantıların önemine işaret eden Vali Haktankaçmaz, bu toplantılar sayesinde halkımızla daha sık bir araya gelindiğini, istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenilerek aktarılan tüm konulara imkânlar çerçevesinde en uygun çözümler bulunabileceğini sözlerine ekledi. Vali Haktankaçmaz, konuşmasını tamamlamasının ardından vatandaşlara tek tek söz vererek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

MUHTARLARLA TOPLANTI

Diğer taraftan Vali M. İlker Haktankaçmaz, merkez ilçeye bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, köylerde yaşanan su sorunlarına ilişkin yeni bir çalışma yapıldığını ve bu husustaki çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Vali Haktankaçmaz, daha sonra muhtarların köy ve mahallelerindeki talep ve şikâyetlerini dinledi. Muhtarlar toplantısında Vali Yardımcısı Osman Akbaş ile İl Mahalli İdareler Müdürü Ayfer Erçetin de hazır bulundu.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü