Valilik o aileye sahip çıktı

Valilik o aileye sahip çıktı

ÖKSÜZ YETİM AYLIĞI KABUL EDİLDİ

Valilik o aileye sahip çıktı

Gazetemizde, ?Ahırdan bozma evde yaşam mücadelesi? başlığıyla yayınlanan habere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği?nden açıklama geldi.

İNCELEME YAPILDI

Açıklamada, ?İlimiz dahilinde yayınlanan bazı gazetelerde ve internet sitelerinde ? Ahırdan Bozma Evde Yaşam Mücadelesi ? başlığıyla verilen haberde konu edilen husus ile ilgili olarak Valiliğimizce inceleme yapılmıştır. Yuva Mahallesi 2511 sokak No: 30/1 adresinde 6 çocuğu ile birlikte yaşayan Gülhan Demir`in kirada oturduğu, eşinin 12 Mayıs 2015 `de vefat ettiği, 1986 model Tofaş marka araç kaydı olduğu ve maddi durumlarının zayıf olduğu belirlenmiştir? denildi.

ÖKSÜZ YETİM AYLIĞI KABUL EDİLDİ

Açıklamada şu bilgilere yer verildi: ?Gülhan Demir`in çocukları için Şartlı Nakit Transferi (Şartlı Sağlık ve Şartlı Eğitim Yardımı) Yardım Programı`ndan aylık 250 TL olarak yararlandığı, adı geçene 01 Haziran 2015 tarihinde acil ihtiyaçları için 300 TL nakit yardımı yapıldığı, 2015 yılı içerisinde 1500 Kg kömür yardımından ve ramazan bayramı yardımından da yararlandırılacağı, Vakıf Mütevelli Heyetinin 26/05/2015 tarihli ve 6 sayılı toplantısında adı geçenin 6 çocuğu için öksüz-yetim aylığının kabul edildiği, eşi vefat etmiş kadın maaşının ise 02/06/2015 tarihli toplantısında değerlendirileceği; kabul edildiği takdirde ilk ödemesinin 2015 yılı Temmuz ayında yapılacağı ve her iki ayda bir merkezi ödemesinin düzenli olarak devam edeceği, Öksüz-yetim aylığı tutarının çocuk başına 100 TL (toplam 600 TL), eşi vefat etmiş kadın maaş tutarının ise 250 TL olduğu hususu kamuoyuna saygı ile duyurulur.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü