Vali Kolat amcasının oğlunu kaybetti

Vali Kolat amcasının oğlunu kaybetti

VALİ KOLAT`IN ACI GÜNÜ

Vali Kolat amcasının oğlunu kaybetti

Vali Ali Kolat'ın amcasının oğlu Hanifi Kolat vefat etti. Vali Ali Kolat Malatya'daki cenaze törenine katıldı ve taziyeleri kabul etti. 

MALATYA'YA GİTTİ

Malatya İli Darende İlçesi Balaban Mahallesi'nde yaşayan ve bir süredir Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi gören Hanifi Kolat`ın cenazesi, Abdurrahman Erzincani Camii`nde kılınan öğlen namazının ardından Balaban`da toprağa verildi. Amcasının oğlunu son yolculuğuna uğurlayan Vali Kolat'a, Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, Darende Belediye Başkanı Vekili Murat Doğan ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. 

TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Cenazenin toprağa verilmesinin ardından Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi İlçesi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vali Ali Kolat ve yakınlarına taziye ziyaretlerinde bulundu. Taziyeleri kabul eden Vali Kolat, ”Bizleri bu acılı günde ziyaret ederek, taziyede bulunan valimize ve beraberindeki heyete teşekkür ederim” diye konuştu. Taziye ziyaretlerinde, Kuran-ı Kerim okunarak, dua edildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama