VALİ YUNUS SEZER’DEN DELİCE İLÇESİNE ZİYARET

VALİ YUNUS SEZER’DEN DELİCE İLÇESİNE ZİYARET

Vali Yunus Sezer, ilçe programları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve toplantılar yapmak üzere Delice İlçesine ziyarette bulundu.

İlçeye gelişinde Delice Kaymakam Vekili Mehmet Gündoğdu, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin ve daire amirleri tarafından karşılanan Vali Sezer, ilk olarak Kaymakamlık ve aynı binada hizmet veren İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret ederek, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vali Sezer, Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Şehit Binbaşı Erkan Dikmen Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda,  Delice mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

 

Vali Sezer başkanlığında, Delice Kaymakam Vekili, İl Genel Meclis Başkan ve Üyeleri, Belediye Başkanları ve ilgili kurum müdürlerinin de katılımları ile gerçekleşen toplantıda, 2020 yılında yapılan ziyaret sırasında görüşülen konular tekrar gündeme getirilerek, çalışmaların tamamlanıp tamamlanmadığı, devam ediyorsa ne aşamada olduğu, tamamlanmamışsa nedenleri görüşüldü. Ayrıca güncel sorunlar ve yeni talepler ele alındı.

 

Vali Yunus Sezer, toplantının ardından ilçede devam eden çalışmaları ve yapılması planlanan projelerin değerlendirmesini yaptı. Toplantının ardından Delice Hünerli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret eden Vali Sezer, kooperatifin faaliyetleri hakkında Kooperatif Başkanı ve aynı zamanda Küçükavşar Köyü Muhtarı Suna Yalçın’dan bilgi aldı.

 

Delice ilçesinde bulunan Karabekir konağında Halk Eğitim Merkezi Sergi açılışını gerçekleştiren Vali Sezer,  öğrenciler tarafından sunulan  mini konseri de dinledi. Delice ilçe ziyaretinde Vali Sezer’e, İl Jandarma Komutan Vekili Alb. Cihan Şanlı, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Atar, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Aziz Sinan Alp, Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Güler ile DSİ 56.Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu’da eşlik etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ