VALİ YUNUS SEZER, ÇELEBİ İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ YUNUS SEZER, ÇELEBİ İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, ilçe programları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve toplantı yapmak üzere Çelebi İlçesine ziyarette bulundu.

İlçeye gelişinde Çelebi Kaymakam Vekili ve Karakeçili Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, Belediye Başkanı Yaşar Erdemir ile daire amirleri tarafından karşılanan Vali Sezer, ilk olarak Çelebi Süt İşleme tesisinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Çelebi İl Genel Meclis Üyesi Şükür Evci’nin babasının vefatı nedeniyle aileye taziye ziyaretinde bulunan Vali Sezer, ziyaretin ardından Kaymakamlık Toplantı Salonunda köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Vali Sezer başkanlığında, Kaymakam, Çelebi Belediye Başkanı, ilgili kurum müdürleri ve il genel meclis üyelerinin de katılımları ile gerçekleşen toplantıda 2020 yılında yapılan ziyaret sırasında görüşülen konular tekrar gündeme getirilerek, çalışmaların tamamlanıp tamamlanmadığı, devam ediyorsa ne aşamada olduğu, tamamlanmamışsa nedenleri görüşüldü. Ayrıca güncel sorunlar ve yeni talepler ele alındı.

Vali Yunus Sezer, toplantının ardından ilçede devam eden çalışmaların ve yapılması planlanan projelerin değerlendirmesini yaptı.

Çelebi ilçe ziyaretinde Vali Sezer’e, J.Kd.Alb.Uğur Özmen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Haluk Karahan, Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz ile DSİ 56.Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu’da eşlik etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ