VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI 2021'E SAHADA GÖREVLİ EKİPLERLE GİRDİ

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI 2021

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 2021 yılının ilk bebeğini hastanede ziyaret ederek altın, annesine de çiçek hediye etti.

2021 yılının girdiği ilk dakikalarda Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve beraberinde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı gece mesaisinde olan personeli ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
Sezer, 112 Acil Çağrı Merkezi, AFAD İl Müdürlüğünü ve Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.
Kentin önemli noktalarındaki polis kontrol noktaları ile 43 ilin kesişim noktasında bulunan denetleme noktasındaki polis ekiplerinin de yeni yılını kutlayan Sezer, Yüksek İhtisas Hastanesine giderek burada 2021 yılının ilk bebeğine hediye verdi.
Vali Sezer ile Belediye Başkanı Saygılı, Sinan ve Fatma Öcal çiftinden normal doğumla 4 kilo 250 gram doğan  ve 5'inci çocukları olan Alperen Öcal'a altın hediye etti.
Ziyaretler sonrası gazetecilere açıklama yapan Sezer, pandemi dolayısıyla kentte önemli tedbirler aldıklarını ve bu sayede koronavirüs vakalarında da ciddi manada düşüşlerin yaşandığını söyledi.
Sezer yaptığı konuşmada, "2020 yılında başta pandemi olmak üzere birçok sıkıntıyla, depremle, afetle karşı karşıya geldik. İnşallah 2021 yılına daha güzel bir şekilde gireriz sağlıklı mutlu bir şekilde. 2021 yılını hep beraber karşılarız ve devam eder. Yılbaşı tedbirler, bu sene yılbaşı tedbirleri buruk geçiyor. Herkes evinde. Bu sağlığımız için gerekli bir şey. Son dönemde aldığımız tedbirlerle birlikte Covid vaka sayısında ciddi manada düşüş gözleniyor. Yılbaşını da bu manada bir fırsata çevirip evlerimizde bu dönemi geçirip daha da Covid vakalarının düşmesini sağlayabiliriz. Şunda 750 personelimiz sahada. Hem sokağa çıkma yasağı dolayısıyla alınan tedbirleri hem de Covid tedbirleri noktasında denetimlere devam ediyorlar. Bütün kamu kurumlarımız yoğun bir şekilde bu dönemde çalışma sergilediler. Kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz. 2021 yılında daha güzel bir yıl olarak geçiririz." ifadelerini kullandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ