Vali Tekbıyıkoğlu’na anlamlı ziyaret

Vali Tekbıyıkoğlu’na anlamlı ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale Valiliği görevine atanan Bülent Tekbıyıkoğlu, AK Parti Milletvekili Av. Ramazan Can ve parti teşkilatını kabul etti.

Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale Valiliği görevine atanan Bülent Tekbıyıkoğlu, AK Parti Milletvekili Av. Ramazan Can ve parti teşkilatını kabul etti. Milletvekili Can, “Hepimiz Kırıkkale için mücadele ediyoruz. Şehrimizin gelişmesine önemli katkılar sunuyoruz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,  Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale Valiliği görevine atanan Bülent Tekbıyıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Birlik ve beraberliğin sergilendiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Tekbıyıkoğlu, “Kırıkkale için her alanda önemli çalışmaların yapılması için mücadele sergileyeceğiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” ifadesinde bulundu.

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAYA HAZIRIZ

Milletvekili Can, “Hepimiz Kırıkkale için mücadele ediyoruz. Şehrimizin gelişmesine önemli katkılar sunuyoruz” dedi. Şehir genelinde belediyecilik alanında sorun ve taleplere yönelik özveri gösterdiklerini belirten başkan Saygılı ise, “Halkımızın her alanında sorunlarını çözmek ve onlara hizmet etmek için görevdeyiz” dedi. İl Başkanı Kaplan ise, “Birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale’nin daha ileriye gelmesi noktasında hem siyasi hem de devlet mekanizması noktasında üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız