VALİ TEKBIYIKOĞLU KURBAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

VALİ TEKBIYIKOĞLU KURBAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu Kurban Bayramı münasebetiyle mesaj yayınladı

"Bayramlar bizleri aynı dinin, aynı inancın neşesinde birleştiren, iman kardeşliğinin tezahür sahneleridir. Bayramın sevincini, coşkusunu içimizde hissederek onun muştusunu gönüllerden gönüllere, evlerden evlere taşımalıyız. Evlerin canlı bayramları olan çocuklarımızı bayramın coşkusuyla tanıştırmalı, yaralı gönülleri, bitap düşmüş yürekleri onarmalı, yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle bayramlarımızı aydınlatmalıyız.

Bu güzel bayram günlerinde her daim saygı ve rahmetle yâd ettiğimiz Şehit ve Gazi ailelerini, yaşlı, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızı unutmayacak; bayramımızı ruhuna, amacına uygun şekilde kutlamak adına; çevremizdeki bir kimsesizin, bir yaşlının, vatan için evladını toprağa vermiş bir şehit ailesinin veya öksüz bir çocuğun yüzündeki tebessüme hep birlikte vesile olmaya çalışacağız.

Bu duygularla, Kırıkkale’li değerli hemşehrilerimizin, aziz Milletimizin ve tüm islam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, hayır ve iyilikler getirmesini diliyorum.

Kıymetli Hemşehrilerim,

Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmemiz için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtirken bayram günlerinde trafiğin her zamankinden daha yoğun olduğunu da hatırlatıyor, Bayram sevincimizi matem havasına büründürmemek için trafikte azami dikkat içinde olmanızı önemle istirham ediyorum." dedi



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız