VALİ SEZER BALIŞEYH VE SULAKYURT İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ SEZER BALIŞEYH VE SULAKYURT İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Yunus Sezer, köy içi yolların yapılabilmesi için İl Özel İdare tarafından tesis kurulduğunu ve bu tesiste bugüne kadar 80 bin metre kare kilit parke üretildiğini ve bunların çoğunun da köylerde kullanıldığını aktardı.

Vali Yunus Sezer, ilçe programları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve toplantılar yapmak üzere Balışeyh ve Sulakyurt İlçelerine ziyarette bulundu. İlk olarak Balışeyh ilçesine gelen ve ilçeye gelişinde Balışeyh Kaymakam Vekili İbrahim Gökçe ve daire amirleri tarafından karşılanan Vali Sezer, ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Vali Sezer, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Şehit Sezai Ergül İlkokulu Konferans Salonunda köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Vali Sezer başkanlığında, Kaymakam, İl Genel Meclis Başkanı ve üyeleri ile Balışeyh Belediye Başkanı ve ilgili kurum müdürlerinin de katılımları ile gerçekleşen toplantıda 2020 yılında yapılan ziyaret sırasında görüşülen konular tekrar gündeme getirilerek, çalışmaların tamamlanıp tamamlanmadığı, devam ediyorsa ne aşamada olduğu, tamamlanmamışsa nedenleri görüşüldü. Ayrıca güncel sorunlar ve yeni talepler ele alındı.

Vali Yunus Sezer, toplantının ardından ilçede devam eden çalışmaları ve yapılması planlanan projelerin değerlendirmesini yaptı. Daha sonra Balışeyh Halk Eğitim Merkezini ziyaret eden Vali Sezer, Cam El Dekorcu Kursu Sergisi ile TOKİ Şehit Gazi Gürsoy Ortaokulu ve Balışeyh İmam Hatip Ortaokulu Müzik Etkinlik Sınıfının açılışını gerçekleştirdi. Balışeyh ilçe ziyaretinin ardından Sulakyurt ilçesine gelen Vali Yunus Sezer’i ilçeye gelişinde Kaymakam Mehmet Yasin Erkan, Belediye Başkanı İsmail Bildik ve daire müdürleri karşıladı.

Sulakyurt Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Sezer, ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Sulakyurt Kadın Girişimcileri Kooperatifini ve esnafı da ziyaret eden Vali Yunus Sezer, daha sonra Sulakyurt Halk Eğitim Merkezi Salonunda muhtarlarla toplantıda bir araya geldi. 2020 yılında yapılan hizmetler ile ilçede devam eden çalışmaların ve yapılması planlanan projelerin değerlendirildiği toplantıda Vali Sezer, köy içi yolların yapılabilmesi için İl Özel İdare tarafından tesis kurulduğunu ve bu tesiste bugüne kadar 80 bin metre kare kilit parke üretildiğini ve bunların çoğunun da köylerde kullanıldığını aktardı.

2021 yılında beton yol çalışmalarına da başlanacağını aktaran Vali Sezer, ilk etapta hedefin 50 km olduğunu ve bu hedefi 100 km’ye çıkarma gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. Toplantının ardından Sulakyurt Atık Su Arıtma Tesisinde de incelemelerde bulunan Vali Sezer, Belediye Başkanı İsmail Bildik 'ten tesisin faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı. İlçe ziyaretlerinde Vali Sezer’e, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara,  İl Genel Meclis Üyeleri ile kurum amirleri de eşlik etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ