Vali Mehmet Makas Göreve Başladı

Vali Mehmet Makas Göreve Başladı

Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale Valiliği görevine atanan Vali Mehmet Makas görevine başladı.

10.08.2023 tarih ve 32275 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Vali Atamaları Hakkında Karar” ile Kırıkkale Valiliği görevine atanan Vali Mehmet Makas, 16 Ağustos 2023 Cuma günü yeni görev yeri olan Kırıkkale’ye gelerek görevine başladı. 

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada Vali Makas “ Sayın Cumhurbaşkanımızın tensip ve takdirleriyle Sayın İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya Beyefendi’nin teklifleriyle Kırıkkale Valiliğine son kararname ile atanmış bulunmaktayım. Dün itibariyle resmi başlangıcımızı, bugünde fiili başlangıcımızı yapıyoruz.” dedi.

Kırıkkale’ye Vali olarak hizmet edebilmenin büyük bir şeref olduğuna değinen Vali Makas konuşmasında “Tüm görevlerimde olduğu gibi her zaman hedefimiz İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın şiarıyla insanımıza hizmet olacaktır. Hangi makam ve mevkide bulunuyorsak bulunalım asıl olan gönüllere girebilmek, gönüllerde bir makam sahibi olabilmektir. Bu bağlamda Kırıkkale'mizde de Sırlı Duayı arayacağız ve Kırıkkaleli hemşehrilerimizin gönlünde taht kurmaya çalışacağız. Her şeyden önce insanımıza hizmet edeceğiz. Kırıkkale’miz altyapısıyla, üst yapısıyla, farklı yatırımlarıyla hizmetin kalitesine de katkı koymaya çalışacağız.” diye devam etti.

Gönüllere taht kurmanın birinci vazifesi olduğunu ifade eden Vali Mehmet Makas “ Ben bu duygu ve düşünceyle tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimi selamlıyorum. Bizi bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Burası halkın kapısı olacak. Hemşehrilerimiz bunu iyi bilsinler. Vilayet Makamı da Milletin evi olacaktır. Bu şiarla çalışacağız. Hep beraber yöneteceğiz. Beraber karar alacağız. İnşallah hayırlara vesile olması dileğiyle başta basın mensuplarımız olmak üzere tüm hazirunu da selamlıyorum. Basın mensuplarından da özellikle elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımız olmalarını istirham ediyorum. İnşallah birlik ve beraber içinde çalışacağız. Allah hayırlı ve mübarek etsin. “ dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız