VALİ MAKAS BASINLA BİRARAYA GELDİ

VALİ MAKAS BASINLA BİRARAYA GELDİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, Kırıkkale’deki yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

VALİ MAKAS 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, düzenlenen kahvaltı programında Kırıkkale’deki yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensupları ile uzun uzun sohbet eden ve soruları yanıtlayan Vali Makas, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Burada Kırıkkale’ye ilişkin açıklamalarda bulunan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “İnşallah, periyodik olarak bu toplantılara devam edeceğiz. En az altı ayda bir bu toplantıları yapacağız. Neden bu toplantıları yapıyoruz? Noksanımızı sizden görebilmek için, sizden eleştiri alabilmek ve o eleştiriler doğrultusunda ilimizi yönetmek için. Bizim yönetim şiarımızda, beraberce yönetmek var. ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ şiarını benimsedik. Altı ayda da bunu yapmaya çalıştık. Sokakta olduk, çarşıda olduk, pazarda olduk, vatandaşımızı dinledik, ‘hayat kaliteniz nedir? sorunlarınız nedir?’ diye sorduk. Kırıkkaleli vatandaşlarımız sağ olsunlar, bizden memnun oldular. Kırıkkale halkı, devlet, millet, bayrak dediğimiz zaman canını veren bir millet. Kırıkkale’yi yönetmek bizim için çok kolay. Çünkü Kırıkkale’de zaten vatandaşın kendisi devletine saygılı. Vatandaş, yanlış gördüğünde bizi uyararak yönlendiriyor. ‘Şöyle yapsak daha iyi olur’ diyor.” dedi.

VATANDAŞI İÇERİDEN GÖREN GÖZÜ BASINDIR

Basın mensupları hakkında da konuşan Vali Makas, “Sizlere teşekkür ediyorum. Altı ay boyunca telefonlarımız açıktı. Basın camiasındaki arkadaşlar bizi çok yönlendirdi. Burada bir ay da, on yıl da görev yapabiliriz. Buradan ayrıldığımız zaman ‘Allah razı olsun’ deseniz bize yeter. Vatandaş bizim veli nimetimiz. Vatandaşın olmadığı yerde mülkü idarenin, emniyetin, jandarmanın bir önemi olmaz. Vatandaşın içeriden gören gözü de basındır. Basını bu nedenle önemsiyoruz.” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız