Vali Kolat hasar tespit çalışmalarını inceledi

Vali Kolat hasar tespit çalışmalarını inceledi

VALİ ALİ KOLAT ÖNCEKİ GÜN KIRIKKALE´DE SAĞANAK YAĞIŞLAR NEDENİYLE ZARAR GÖREN İLÇE VE KÖYLERDE BULUNAN YERLEŞİM YERLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Kolat hasar tespit çalışmalarını inceledi

Vali Ali Kolat önceki gün Kırıkkale´de sağanak yağışlar nedeniyle zarar gören ilçe ve köylerde bulunan yerleşim yerlerinde incelemelerde bulundu.

BAHŞILI´DA İNCELEME

Yapılan incelemelerde, Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve diğer yetkililer bulundu. Vali Kolat, beraberindekilerle birlikte sağanak yağıştan zarar gören, Bahşılı ilçesi ve ilçeye bağlı Karaahmetli köyünü ziyaret ederek yapılan çalışmaları yakından incelediler.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Vali Kolat, incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede; ?Kırıkkale ve çevresinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle hem il merkezinde hem de bazı ilçelerde dereler taştı. Bu yüzden ev ve iş yerleri zarar gördü. Arkadaşlarımız hemen vatandaşımızın yardımına koştu. Bizler de yapılan bu çalışmaları yerinde görmek istedik. Devlet olarak bütün birimlerimizle birlikte vatandaşlarımızın yanındayız? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ