Vali iftarını öğrencilerle açtı

Vali iftarını öğrencilerle açtı

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ İFTAR YEMEĞİNİ SELF-SERVİSTEN KENDİSİ ALDI

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ İFTAR YEMEĞİNİ SELF-SERVİSTEN KENDİSİ ALDI

Vali iftarını öğrencilerle açtı

Geçtiğimiz hafta iftarını ihtiyaç sahibi bir aile ile açan vali Mehmet İlker Haktankaçmaz bu defa üniversite öğrencilerine konuk oldu. Yemeğini öğrencilerle birlikte self servisten kendisi alan Haktankaçmaz evlerinden uzak kalan gençlere bu şekilde aile ortamı yaşatıldığını söyledi.

ÜNİVERSİTENİN KATKISI FAZLA

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Enderun Uluslararası Öğrenci Derneği´nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Ramazan ayı münasebetiyle Enderun Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından organize edilen ve üniversite öğrencilerinin de katıldığı iftar programı, Yahşihan İlçesi Yenişehir Mahallesi Kır Bahçesinde yapıldı. Öğrencilere iftar yemeğini bizzat kendisi dağıtan ve kendi yemeğini de bizzat kendisi servis yapan Haktankaçmaz, öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, ailelerden uzakta burada öğrenim gören öğrencilere aile ortamında iftar verdiklerini kaydetti. Üniversite öğrencilerinin Kırıkkale´nin hem ekonomik hem de kültürel yapısına değer kattığını belirten Haktankaçmaz, öğrencilerle birlikte kentin geliştiğini, kültürel seviyesinin arttığını söyledi.

SİZLER BİZİM ÇOCUKLARIMIZSINIZ

Başkan Sungur ise, Yahşihan Belediyesi olarak üniversite öğrencilerine büyük önem verdiklerini belirterek, binlerce kilometre uzaktan gelerek ilçelerinde eğitim gören uluslararası öğrencilerin de kendileri için çok kıymetli olduğunu bildirdi. Öğrencilere teşekkür eden ve öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Sungur, ?Sizlerle yaptığımız iftar beş yıldızlı otellerde yapılan iftarlarla mukayese edilmez. Ramazan ayının barış, kardeşlik ve huzur içiresinde geçmesini diliyorum. Rabbim ülkemizi ve birlikteliğimizi korusun. Sizler ne kadar iyi yarınlara hazırlanırsanız bu ülke de o kadar ileriye gider. Sizler bizim çocuklarımızsınız, ailelerinizin emanetisiniz. Burada eğitimlerinizi tamamlayıp kentlerinize ya da ülkelerinize döndüğünüzde bizleri hatırlamanız en büyük sevincimiz olur. Her derdinizde, sevincinizde sizinleyiz? dedi.

Haber Merkezi



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı