Vali Haktankaçmaz MKE yönetiminde

Vali Haktankaçmaz MKE yönetiminde

ALINACAK HER KARARDA BİR OY HAKKIMIZ OLACAK

ALINACAK HER KARARDA BİR OY HAKKIMIZ OLACAK

Vali Haktankaçmaz MKE yönetiminde

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, MKE Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Karar resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girerken, Kırıkkale´nin en üst düzey yöneticisi bir süre aradan sonra yeniden MKE yönetiminde yer alması sevinçle karşılandı.

KURUMUN AĞIRLIKLI MERKEZİ

Bir dönem önce oluşturulan Kırıkkale Güçbirliği Platformunun yoğun çalışmaları neticesinde Kırıkkale Valisi Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) yönetimine dâhil olmuştu. Kırıkkale Eski Vali Ali Kolat´ın emekli olmasının ardından yönetim kurulu üyeliği sona ermiş ancak bir süre Kırıkkale Valisine yeni yönetimde görev verilmemişti. Kararın süreklilik arz ettiği, şehrinde MKE´nin birçok fabrikasının bulunduğu her Kırıkkale Valisinin MKE yönetiminde yer alacağı açıklanmıştı. Aradan geçen yaklaşık bir yıllık sürenin ardından Kırıkkale Valisi yeniden MKE yönetimine dâhil edildi.

OY HAKKIMIZ VAR

Söz konusu atama kararları Resmi Gazetenin önceki günkü sayısında yer aldı. 03.11.2017 tarih ve 2017/470 sayılı atama kararı, Resmi Gazete´nin 4 Kasım 2017 tarihli ve 30230 sayılı nüshasında yayınlandı. Kararla birlikte Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğünde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) atandı. Vali Haktankaçmaz MKE´nin yönetim kurulu toplantılarına katılacak, alınan kararlarda oy hakkı olacak.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü