Vali Haktankaçmaz Karakeçili Ve Çelebi ilçelerini ziyaret etti

Vali Haktankaçmaz Karakeçili Ve Çelebi ilçelerini ziyaret etti

KARAKEÇİLİ TARİHİ BİR YAPIYA SAHİP

Vali Haktankaçmaz Karakeçili Ve Çelebi ilçelerini ziyaret etti

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Karakeçili ve Çelebi ilçesini ziyaret etti. Haktankaçmaz ilçelerde vatandaşlarla da bir araya geldi.

KAYMAKAM UZUN´U ZİYARET ETTİ

Vali Haktankaçmaz, ilk olarak Karakeçili Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Emrah Uzun´dan ilçedeki kamu kurumlarının durumu ve köylerde yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı. İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlar, Vali Haktankaçmaz´a elektrik kesintileri, kavşaklarda meydana gelen trafik kazaları ve sulama kanalındaki su sorunlarını aktardı.

KARAKEÇİLİ TARİHİ BİR YAPIYA SAHİP

Daha sonra Karakeçili Belediye Başkanlığını ziyaret eden Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik´ten belediyenin yatırımları ve hizmetleri hakkında bilgi aldı. Belediye Parkı´nda vatandaşlarla sohbet eden Haktankaçmaz, Karakeçili Aşireti´nin tarihte önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
Haktankaçmaz, daha sonra 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen polis memuru Alparslan Yazıcı ve özel güvenlik görevlisi Volkan Pilavcı´nın kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

ÇELEBİ İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Haktankaçmaz daha sonra Çelebi ilçesini ziyaret etti. Haktankaçmaz burada da ilk olarak Kaymakamlığı daha sonra Belediye ve Muhtarlarla bir araya gelen Vali Haktankaçmaz burada da vatandaşlarla sohbet etti.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok