Vali Haktankaçmaz geleneği bozmadı

Vali Haktankaçmaz geleneği bozmadı

GELENEKSEL BASIN İFTARI DEVAM EDİYOR

GELENEKSEL BASIN İFTARI DEVAM EDİYOR

Vali Haktankaçmaz geleneği bozmadı

Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz, geldiği günden beri sürdürdüğü iftar geleneğini bozmayarak basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.

ÖĞRETMENEVİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kırıkkale Merkez Öğretmenevi ASO´da düzenlenen programda ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlar açıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Vali Haktankaçmaz, bayramdan sonraki seçim haftasında basın mensuplarına yönelik bilgilendirme toplantısının olacağını ifade ederek, "Seçimle ilgili bir risk öngörmüyoruz. Kırıkkale o demokratik olgunluğa ulaşmış. Önceki referandumda da benim burada olmadığım seçim zamanlarımda da ortam çok güzel bir şekilde bir demokrasi şöleni gibi bayram gibi yaşanmış. Bu sefer de inşallah öyle olacak.?

İNŞALLAH BU SÜRECİ KAZASIZ BELASIZ ATLATACAĞIZ

?Tabii bizim burada idareci olarak bizim görevimiz, vatandaşın iradesini sandığa gerçek bir şekilde yansıyabilmesi. Gerisi tabii mahkemenin, bağımsız yargının işi. İnşallah bizler de bu süreci hep beraber kazasız belasız, sizlerin de yardımı ve bilgisi dâhilinde atlatacağız. Ben bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum. Bu davetimize icabet ettiniz, geldiniz. Allah kabul etsin" dedi. Program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü