Vali Haktankaçmaz, Delice´de incelemeler yaptı

Vali Haktankaçmaz, Delice´de incelemeler yaptı

İLÇENİN TANITIMI YAPILDI

Vali Haktankaçmaz, Delice´de incelemeler yaptı

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Delice İlçesine ziyarette bulunmak ve çeşitli alanlarda incelemeler yapmak amacıyla bir program düzenledi.

İLÇENİN TANITIMI YAPILDI

İlçeye gelişinde Vali Haktankaçmaz´ı, Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar karşıladı. Vali Haktankaçmaz, ilk olarak yapımı devam eden Delice Hükümet Konağı Hizmet Binası inşaatını gezerek yetkililerden inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Hükümet Konağına geçen Haktankaçmaz´a burada ilçenin genel tanıtımı hakkında bir sunum yapıldı.

İLÇEDEKİ FİRMALARI ZİYARET ETTİ

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Haktankaçmaz sırasıyla İlçede faaliyet gösteren Kondul Tekstil Atölyesi, Köylü Pazarı, Ma-ya Grup AŞ´ye ait Lastik Geri Dönüşüm Tesisleri´nde de incelemelerde bulundu. Delice İlçe girişinde Jandarma tarafından yapılan trafik uygulamasını da denetleyen Vali Haktankaçmaz buradan Çerikli beldesine geçti.

DELİCE TUZ İŞLETMESİNİ İNCELEDİ

Çerikli beldesine gelişinde Belediye Başkanı Nuh Şahin, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Haktankaçmaz´a, Belediye Başkanı Nuh Şahin tarafından belediye çalışmaları ve beldenin sorunları hakkında bilgi sunuldu. Daha sonra Delice Tuz İşletmesinde de incelemelerde bulunan Haktankaçmaz yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. 



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok