Vali, gençlere sıcak çorba ikram etti

Vali, gençlere sıcak çorba ikram etti

NUR CAMİİNDE SABAH NAMAZI SONRASI BULUŞMALARI SÜRÜYOR

NUR CAMİİNDE SABAH NAMAZI SONRASI BULUŞMALARI SÜRÜYOR

Vali, gençlere sıcak çorba ikram etti

Nur Camii sabah namazı buluşmaları devam ediyor. Kırıkkale´de Camiler ve Din görevlileri haftası etkinlikleri kapsamında gençler sabah namazında buluştu. Buluşmaya Namaz çıkışında Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da katıldı.

DİNİ SOHBETLER EDİLİYOR  

Gençlere namaz sevgisini aşılamak amacıyla İl Müftülüğü tarafından başlatılan ?Sabah Namazında Buluşuyoruz´ etkinliği, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Müftüsü Bekir Gerek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir´in de katılımıyla gerçekleştirildi. Program, namaz öncesi İl Müftüsü Bekir Gerek´in hadis sohbetiyle başladı. İl Müftüsü Bekir Gerek camilerde sabah namazı buluşmalarının Diyanet İşleri Başkanlığının önemli bir projesi ve İl Müftülüğünün de önemli bir faaliyeti olduğunu belirtti. Gerek, ?Camilerde sabah namazı buluşması aynı zamanda rabbimizin rahmetinin sağanak sağanak yağdığı seher vaktinde Allah´ın evinde buluşmaktır? ifadesini kullandı.

SICAK ÇORBA İKRAM EDİLDİ

Sabah namazı ve Nur Camii Müezzin Kayyımlarının yaptığı özel tespihat ile devam eden programın akabinde Vali İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından cemaate çorba ikram edildi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı