Vali amca çocuklara masal kitabı okudu

Vali amca çocuklara masal kitabı okudu

BANA BİR MASAL ANLAT PROJESİ

Vali amca çocuklara masal kitabı okudu

Fabrikalar Şehit Çağdaş Tamkoç Anaokulu Müdürü Memduha Şahin ve beraberindeki öğretmen ve öğrenciler Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı ziyaret etti. Ziyarette Vali çocuklara kitap okuyup onlarla sohbet etti.

BANA BİR MASAL ANLAT PROJESİ

Kırıkkale Fabrikalar Şehit Çağdaş Tamkoç Anaokulu Müdürü Memduha Şahin ve beraberindeki öğretmen ve öğrenciler başlattıkları ?Bana Bir Masal Anlat Baba? adlı projenin tanıtımını yapmak ve projeyle ilgili destek istemek amacıyla Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı ziyaret ettiler. Ziyarette, okulları tarafından yürütülen proje hakkında Vali Haktankaçmaz´a bilgi sunan Şahin, baba ile çocuk arasındaki iletişimin öneminin her geçen gün daha da arttığını, bu kadar değerli bir sevginin yeterince ifade edilemediği, paylaşılamadığı düşüncesiyle bu projeyi hayata geçirdiklerini anlattı. Projenin çocuklar üzerinde olumlu ve önemli etkilerinin olduğunu söyledi. 

VALİ ÇOCUKLARA HİKÂYE OKUDU

Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Haktankaçmaz da projeye destek vermek adına kendisini ziyarete gelen öğrencilere, Engelliler Haftasında ?Biz de varız´ adlı kitabı okudu. Vali çocuklarla proje ve güncel konular üzerinde bol bol sohbet etti. Onlara kitap okumanın önemini anlattı.

Kaynak: Kırıkkale Valiliği



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı