Vakıf´tan burs imkânı

Vakıf´tan burs imkânı

YENİ DÜNYA VAKFI MÜLAKAT YAPTI

YENİ DÜNYA VAKFI MÜLAKAT YAPTI

Vakıf´tan burs imkânı

Kırıkkale´de kuruluş çalışmaları tamamlanan Yeni Dünya Vakfı, faaliyetlerine de çok hızlı başladı. Vakıf tarafından öğrencilere burs imkânı sağlanıyor. Yönetim kurulu üyeleri iki gündür burs mülakatı yapıyor.

BURS İMKÂNI SUNUYOR

Yönetim Kurulu Başkanlığını Kırıkkale´nin tanınmış simalarından Jeoloji Mühendisi ve siyaset dünyasının gelecek vadeden genç ismi, Kırıkkale Belediyesi Meclis Üyesi Satılmış Aksun´un yaptığı Yeni Dünya Vakfı´nın kuruluş çalışmaları tamamlandı. Yönetim kurulunun da oluşturulduğu vakıf, faaliyetlerine de çok hızlı başlamış durumda. Vakıf tarafından Kırıkkale genelinde ilk ve orta öğretim, lise ve üniversite öğrencilerine burs imkânı sunuluyor.

MÜLAKAT YAPTILAR

Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale´de bir ilki gerçekleştiriyor ve örnek bir çalışma ile eğitime burs desteği sağlıyor. Vakfın burs imkânından yararlanmak isteyen ve mülakat hakkı kazanan 102 öğrenci için iki gündür Vakıf Başkanı Satılmış Aksun başkanlığında yönetim kurulu üyeleri öğrencilere yönelik mülakat yapıyorlar. İki gün süren mülakatın sonunda burs almaya hak kazananların listesi 13 Ekim tarihinde açıklanacak.

GÜZEL ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK

Konuyla ve çalışmaları ile ilgili bilgi veren Vakıf Başkanı Satılmış Aksun, ?Vakfımızın oluşumunu tamamladık. Şimdi faaliyetlerimiz ile adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Toplum ve özellikle eğitim yararına çalışmalar ile gündeme gelmeyi amaçlıyoruz. Vakfımızın burs imkânı var. Bir süre önce başvuruları aldık. Şimdi mülakata kalan öğrencilerimizle görüşmelerimizi yaptık. 13 Ekim´de mülakat sonuçlarını açıklayacağız? dedi.

BİRÇOK PLANIMIZ VAR

Yeni Dünya Vakfı´nın toplum yararına çalışmalar ile adından söz ettirdiğini belirten Aksun, ?Biz de Kırıkkale´de bu anlamda vakfımızın adını gündemde tutmak istiyoruz. Birçok planımız ve amacımız var. Önceliğimiz toplum yararına bir şeyler yapmak, özellikle eğitime katkı ve destek sağlamak. Güzel bir yönetim kurulu oluşturduk. İnşallah çok güzel çalışmalarda hep birlikte yer alacağız? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü