Vaatler birer birer gerçekleşti

Vaatler birer birer gerçekleşti

Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında Oğuz Kağan Köksal Kırıkkalelilerle bir araya geldi, Köksal çözümler için girişimlerde bulundu. Seçim öncesi verilen vaatlerin birer birer gerçekleştiğini dile getiren Köksal, ?Kırıkkale?nin geleceği hakkında daha iyimse

BU UYGULAMANIN SÜRDÜRÜLECEK
Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal vatandaşları dinledi. Vatandaşlar ile tek tek sohbet ederek sorunlarını dinleyen Köksal sorunları çözmek için girişimlerde bulundu. Nöbetçi vekil uygulaması ile Kırıkkale?nin sorunlarından uzak kalmadıklarını ve sorunları yerinde çözdüklerini belirterek bu uygulamanın sürdürüleceğinin altını çizdi.
 
DAHA İYİMSER DÜŞÜNÜYORUZ
Nöbetçi vekil uygulamasının Kırıkkale adına önemli bir uygulama olduğunu söyleyen bazı vatandaşlar ise milletvekillerinin kendilerinden uzak olmamasının güven verici bir durum olduğunu söylediler. Vatandaşlar sorunları ile ilgilenilmesinin AK Partinin sözleri arasında olduğunu ve bu sözün tutulduğunu belirterek ?Seçim öncesi vaatler birer birer gerçekleşti. Kırıkkale?nin geleceği hakkında daha iyimser düşünüyoruz. Vekillerimize de ayrıca bizimle yakın diyaloglar kurdukları için teşekkür ediyoruz? dediler.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız