Uzun adamı başkan yapacağız”

 Uzun adamı başkan yapacağız”

CAN VE ÖZTÜRK, 7 HAZİRAN'DA UZUN ADAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN BAŞKAN OLACAĞINI SÖYLEDİLER

Uzun adamı başkan yapacağız”

Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Duran User'in organize ettiği ev toplantısına katılan Ak Parti Milletvekili Adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, 7 Haziran'da uzun adam Recep Tayyip Erdoğan'ın başkan olacağını söylediler.

ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Duran User tarafından organize edilen ev toplantısına katılan Ak Parti Milletvekili Adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, 7 Haziran'da uzun adam Recep Tayyip Erdoğan'ın başkan olacağını söylediler. Toplantını açılış konuşmasını yapan Ak parti milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, Bu seçim Türkiye'nin kader seçimidir. 2002 öncesi yaşananları düşünürsek o günlere dönmemenin seçimidir. İstikrarın sürmesi ve ülkemizin kalkınması için hepimiz eşimizi dostumuzu ziyaret edip oy istemeli ve çok çalışmalıyız. Bu ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Biz o beraberliği yeni dönemde herkese göstereceğiz” dedi.

ZAMANINDA NEDEN YAPMADINIZ?

Öztürk'ten sonra söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can ise, Bu seçimde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan yapmamız lazım ve en az 330 milletvekili çıkarmalıyız. Bu anlamda 7 Haziran'da Kırıkkale'den de 3 milletvekilini meclise göndereceğiz ki güçlü Türkiye'nin temellerini atma yolunda anayasayı değiştirelim. Muhalefet yaptığı vaatlerle yok emekli maaşlarına yok asgari ücretliye şu kadar maaş vereceğiz diyor. Zamanında verseydiniz ya! Sizde bir zamanlar hükümetteydiniz. O zaman bu dediklerinizi yapsaydınız iktidarda siz olurdunuz. O zaman neden yapmadınız. Biz de biliyoruz yaşanan sıkıntıları ama bu devletin bir de ekonomi politikası var” diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız