Uzman atamaları baş ağrıtacak

Uzman atamaları baş ağrıtacak

Sağlık Bakanlığınca başlatılan Kamu Hastaneleri Birliği uygulaması kapsamında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi?ne Genel Sekreterlik emrinde görevlendirilmek üzere 8 uzman atandı.

GENEL SEKRETERLİK EMRİNDE
Sağlık Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan Kamu Hastaneleri Birliği uygulaması kapsamında Kırıkkale?de özellikle sağlık alanında uzun zamandır tartışmalara neden olan Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği emrinde görevlendirilmek üzere çeşitli branşlarda 8 uzman atandı. Kırıkkale?deki sağlık kurumlarının çeşitli birimlerinde memur olarak görev yaparken sözleşmeli uzman kadrosuyla atanan Hakan Ercem, Arzu Çalık, Dursun Köksal, Yasin Taşkın, Fatih Atalay, Mehmet Demirel, Ahmet Er ve Samet Erciyas Genel sekreterlik emrinde sözleşmeli uzman olarak görev yapacak.   
SIKINTI YARATACAĞI İDDİASI
14.02.2013 tarih ve Bakan onayı ile yürürlüğe giren uygulaması kapsamında Kırıkkale Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği emrinde görevlendirilecek uzmanların belirlenen kriterlere uymadığı ileri sürüldü. Önceki gün sözleşmeleri imzalanan atamaların sıkıntı yaratacağı iddia edildi. Bakan onayı ile sözleşmeli uzman ataması uygulamasında uzmanların Hekim, Diş Hekimi, Eczacı, Hukukçu, Programcı ve Çözümleyici branşları ile diğer birimler olarak belirlenirken Kırıkkale Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği emrine atanan uzmanların bu branşların dışındaki branşlara atanmış olmaları dikkat çekti.


1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!